Ben ik nog veilig?

  • #1

    Beste
    Ik neem de pil al 3 maanden en tijdens mijn 3de maand wou ik van pil veranderen dus ik was na de tweede deel van mijn 3de maand gestopt met die in te nemen dus heb ik 7dagen pilvrij gedaan en ben drekt erna terug begonenn MET dezelfde pil in te nemen ben ik eigenlijk nog veilig?

    Reageer
    #2

    Ja, je bent gewoon beschermd.  Ik vraag me alleen waarom je dat gedaan hebt als je toch met dezelfde pil bent verder gegaan.

    Reageer
    #3

    Omdat ik stiekem de pil neem en toen ik paar weken geleden naar de dokter ging met mama zei de dokter je kunt beter aan de pil beginnen normaal gezien ging ik met de pil beginnen die de dokter voor geschreven had maar ik had het nog steeds niet gekocht dus ging terug verder met de oude pil.
    Wanneer ik de andere pil begin moet ik gewoon verder gaan met alzof ik met de oude pil begin na de 7 pilvrije dagen?
    En danku voor uw antwoord

    Reageer
    #4

    ??

    Reageer
    #5

    Ik had daar al antwoord op gegeven maar ik zie dat het op de een of andere manier verdwenen is. Vreemd

    Je kunt het beste zonder stopweek met de nieuwe pil beginnen. Dus meteen na de laatste pil van de "oud" strip verder gaan mer de nieuwe.

    Reageer
Reageer op: Ben ik nog veilig?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief