jeuk op de benen

  • #1

    Hoi Hallo,

    Ik lees hier al die berichtjes over jeukende benen en je raad het nooit: daar heb ik ook last van.
    Ik ben erachter gekomen dat het bij mij erger is als ik bepaalde laarzen aangehad heb (misschien ademen die schoenen niet goed genoeg?). Als ik ze dan uitdoe, dan komt er lucht bij, drogen mijn sokken op (nee, volgens mij ademen mijn laarzen niet haha) en dan jeukt het daarna onwijs!
    Of als ik een lange broek aangehad heb met een bepaald stofje dat met lopen langs je benen schuurt (onderbenen zitten vaak los in de broek en bovenbenen strak..) kan dat ook gaan irriteren.
    Ik vermoed dat ik er ook aanleg voor heb: gevoelige, snel geïrriteerde huid en daarom soms ook jeuk in mijn gezicht of weet ik veel waar. Het is waarschijnlijk ook een lichte allergie voor het een of ander, maar ik blijf mezelf vertellen dat het wel degelijk te maken heeft met die laarzen en bepaalde broek die schuurt. Misschien een eye-opener? Sokken die te strak zitten rond je enkels kunnen afknellen en jeuk op je onderbenen veroorzaken..

    Groetjes!

    Reageer
    #3

    Jeuk aan de enkels en onderbenen

    Reageer
    #4

    @Arie, jeuk kan onder andere te maken hebben met een droge huid en met tekorten aan bepaalde voedingsstoffen.

    Reageer
Reageer op: jeuk op de benen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief