Allergietest

  • #1

    Vandaag heb ik een allergietest gedaan bij de kapper (2 pleisters met een beetje haarverf gekregen). Dit is aan de binnenkant van mijn elleboog gedaan. Ik heb namelijk eerder een heftige allergische reactie gehad op een bepaalde toner of haarverf (misschien het stofje PPD, maar dit is nog niet duidelijk). Nu is 1 pleister aan het jeuken, dus ik denk dat hier de allergie zit. Maar iets waar ik van schrok: het lijkt alsof mijn hoofdhuid nu ook weer gaat jeuken (net zoals bij die allergische reactie na het verven die ik eerder heb gehad), terwijl er geen verf bij in de buurt is geweest deze keer. Lijkt dit maar zo of kan het echt zo zijn dat de oude allergische reactie weer opkomt?

    Reageer
    #2

    Het kan zijn dat je dit voelt omdat je je daarop focust

    Reageer
    #3

    Oké, bedankt voor uw reactie. Het kan dus niet zo zijn dat de hoofdhuid het stofje waar het allergisch voor is een soort van herkent en daar op gaa reageren?

     

    Reageer
    #4

    Dat is niet erg waarschijnlijk

    Reageer
    #5

    Ik herken dit wel. Ik heb in het verleden heftige reactie's gehad van haarverf. Later als ik iemand verfde en ik kreeg wat verf op mijn handen, kreeg ik ook altijd jeuk op mijn hoofd.
    Ook van iemand met geverfde haren als ik deze verzorgde kreeg ik ook jeuk vooral op mijn handen.

    Reageer
Reageer op: Allergietest


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief