Allergische reactie foliumzuur?

  • #1

    Hallo,

    ik ben sinds gisteren begonnen met foliumzuur slikken van Davitamon met extra vitamine D3. Nu heb ik veel last bij de keel en veel bulten achter op de tong. Zou dit een allergische reactie kunnen zijn? Het is totaal niet prettig en maak me een beetje zorgen over de bulten.

    Groetjes!

    Reageer
    #2

    Gaat om smelt tabletten 

    Reageer
    #3

    Moeilijk te zeggen, maar het zou kunnen

    Reageer
    #4

    Beste John,

    Bedankt voor uw antwoord, bleek achteraf gewoon normaal te zijn. Achter op de tond heeft iedereen bultjes (smaakpapillen)

    Groetjes

    Reageer
    #5

    Zit wel kunstmatige zoetstof in maar weet niet of het daarmee te maken kan hebben want is kleine hoeveelheid. Wel altijd goed om naar ingrediënten te kijken. Bij foliumzuur beter ook zorgen voor vitamine B12, omdat die stofjes samenwerken en bij vitamine D-gebruik beter ook magnesium gebruiken en zorgen voor voldoende vitamine A en K. Vitamine B12 wordt beter opgenomen in de vorm van zuigtabletten. Folaat schijnt ook beter te zijn dan foliumzuur.

    Reageer
    #6

    Ik heb ook last gehad an de Foliumzuur met extra D3 kreeg huiduitslag op mijn gezicht het werd uit gedroogd en voelde hard na 3 dagen in nemen ben ik er mee gestopt en klachten gingen na 2 dagen min of meer weer weg daarna kreeg ik een soort stijf gevoel in mn borstkast voor 5min dan ging het weg en dan weer de dag daarna maar toen ik stoptte na 3 dagen na 2 dagen voel ik me weer ok dus ik wou weten of het folium zuur echt goed is voor mannen wel de tabletten ??of moet ik dan zonder extra D3

    Reageer
    #7

    Waarom neem je foliumzuur? Was er een tekort vastgesteld?

    Reageer
Reageer op: Allergische reactie foliumzuur?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief