Hooikoorts

  • #1

    Ik heb de laatste tijd erg veel last van hooikoorts, ik ben al op zoek gegaan op internet naar websites over hooikoorts ( http://www.tegenhooikoorts.nl en wikipedia etc) Maar ik vindt maar geen middel die echt werken. hebben hier nog mensen last van hooikoorts, welke middelen gebruiken jullie?

    Reageer
    #2

    Hoihoi, ik heb al jaren veel last van hooikoorts, mijn periode loopt van februari tot oktober *snik*.

    Na vele jaren tobben met alles van de drogist en kruidvat e.d. heb ik uiteindelijk toch de dokter maar eens gevraagd en die heeft mij pillen en neusspray gegeven. De pillen heten Telfast en zijn geweldig, werken 8 uur per dag en ik voel me er stukken beter door. De neusspray hoef ik dan ook nauwelijks te gebruiken.

    Kortom, mijn advies: vraag het even aan je huisarts!

    Reageer
    #3

    je zou kunnen laten testen waar je precies allergisch voor bent en dan een injectiekuur volgen. dan kom je er vaak helemaal van af, je moet dit met de huisarts regelen, hij kan je door verwijzen naar een allergoloog..
    Er zijn ook homeophatische middelen en neussprays die je kunt gebruiken, de apotheek heeft die wel.
    Nooit zomaar voor langere tijd gewonen neusspray gebruiken, die maakt het alleen maar erger.
    Sterkte, Brenda

    Reageer
    #4

    Antihistaminica helpen idd goed!

    Reageer
    #5

    Ik heb er ook een groot aantal gehad. maar op vakantie heb ik ze van de kruidvat gekocht maar ze werken voor mij echt heel goed!

    Reageer
    #6

    Laricha , het is niet de bedoeling dat je op dit forum producten verkoopt of reclame maakt.
    als je mensen wil helpen, dan doe je dit op dit forum en vooral gratis!
    dat doe ik al ruim een jaar, zie het als een soort vrijwilligerswerk : - )
    groetjes, Brenda

    Reageer
    #7

    Ik heb sinds kort een allergieremmende neusspray gekregen van de huisarts (fluticasonpropionaat) en daarnaast als ik echt nog verkouden wordt mag ik een week een neusspray met medicatie van huismerk drogist gebruiken. Dit echter maar een week omdat je er anders aan verslaafd kunt raken. Die fluticasonpropionaat mag je het hele jaar door gebruiken, is niet schadelijk! Bij mij werkt het prima.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9
    Reageer
Reageer op: Hooikoorts


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief