Drugsgebruik?

  • #1

    Sinds een poosje woont mijn zusje van 15 bij mij en mijn man in.
    Na een vervelende periode achter de rug te hebben gehad dacht dat we en vooral zij er helemaal bovenop was.
    Nu heb ik het vermoedden dat ze blowed en misschien wel andere middelen gebruikt. Hoe kan ik hierachter komen. Ook heeft ze verkeerde vrienden, hangt daar veel rond, gaat bijna niet meer naar school en doet de dingen die ze altijd leuk vond en voor leefde niet meer.
    Ze doet echt heel raar. Ik ben bang dat ze in het verkeerde milieu terecht komt. Heeft iemand tips hoe ik hier mee om moet gaan en wat ik eraan kan doen?

    Reageer
    #2

    Misschien maatschappelijk werk inschakelen of een gesprek op school aangaan?

    Reageer
    #3

    Gewoon op straat zetten, heb je er geen last meer van!!

    Reageer
    #4

    Blowen op zich hoeft niet erg te zijn, zelfs het gebruik van andere middelen niet, maar het gaat om de groep waarin het gebeurt. Als ik het zo hoor zou het best eens een groep kunnen zijn die een slechte invloed op haar heeft. Met straffen kun je haar waarschijnlijk toch niet beinvloeden, dus ik zou openlijk vertellen wat je dwart zit en toch "op haar schuldgevoel" spelen, om het hard te zeggen. Zorg dat je duidelijk aangeeft dat je om haar geeft en dat je hoopt dat ze je niet teleurstelt.

    Sorry voor het weinig nuttige advies, maar als ze het echt wil doe je er toch niks aan.

    Reageer
Reageer op: Drugsgebruik?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief