deo als drugs?

  • #1

    hallo, ik heb een vriendin die elke avond deo in haar mond spuit. maar ze wilt niet vetellen waarom ze dat doet. kan dit miss een speciaal effect hebben op iemand en zijn er gevaren? ze slikt soms ook pillen omda ze het lekker vind en ze is maar 14 jaar. ik wil haar helpen maar ik weet niet wat ik er aan kan doen.

    Reageer
    #2

    heey man ja het is vreselijk spul ik dacht eerst dat ik de enige was die het deed echt vaag spul.
    je inhaleert het met een doek voor de spuit en je voelt je ineens licht in je hoofd en je krijgt een super lekker warm gevoel duurt maar paar minuten als je teveel doet kan je ook wat hallucineren ik gebruikte het vaak als ik niks te blowen had maar ben er nu een jaar mee gekapt(deo).

    advies weet ik niet echt te geven... ik was zelf niet ect verslaafd maar als ik een spuit in me buurt zag moest ik hebben ook... neem contact op met brijder zorg mischien weten zij wat je ermee kan doen.

    succes man

    Reageer
    #3

    Klowie

    Reageer
    #4

    Mijn zoon 19 jr is hieraan recentelijk overleden 3 x deo gesnoven via doek ervoor kreeg epileptie en hartinfarct daaropvolgend pas op doe t niet!

    Reageer
    #5

    Ik doe het al zins ik 6 of zeven was door een doek of handoek heen ik vond het altijd fijn ik herinner me nog dat ik daardoor soms vast zat in me eigen wereld of dat ik niet kon herineren waar ik was en veel lochise dingen soms kwijt raakte zoals dat ik aan een blikje dronk en daarna het gevoel had wat ben ik aan het doen ik denk dat ik  er verslaafd aan geraakt ben maar iker nu redelijk mee gestopt en doe het veel minder dan eerst misschien een keer in de 2 maanden maar mijn hersenen zijn naar de klote ik kan niet meer goed denken en heb heel vaak het gevoel dat iemand anders me bestuur geen idee of dat het gevolg van de deo is nu ben ik 13 blow ik soms en rook en heb mezelf wel eens coma gezopen ik ben dus niet normaal

    Reageer
    #6

    @Amber, drugs en roken zorgen voor veranderingen in je neurotransmitters. voor gifstoffen in je lichaam en zorgen ook voor verliezen aan vitaminen en mineralen. Ik denk dat de deo ook schadelijk is voor je luchtwegen.

    Ik zou er over praten met je ouders of als je dat niet durft, met een vertrouwenspersoon op school. Je ouders zullen best wel in de gaten hebben dat je ergens mee zit maar dat ze niet weten wat er speelt. Vaak spelen er onderliggende problemen waardoor je dat soort middelen gebruik, vaak is het om een leegte op te vullen. Daarom daar wat aan doen, voordat ook je schoolprestaties en je hele leven er onder lijden.

    Reageer
    #7

    Waarschijnlijk lijk komt het door de stoffen en omdat er CO2 in zit/ lachgas daarvan wordt je high of ga je hallucineren maar doe dit vooral niet want er zit ook propaan en butaan in en dat is gas voor de barbecue bijvoorbeeld.

    Reageer
    #8

    Ik heb dit meerdere keren gedaan in het verleden, een tijd terug ben ik (wss) hierdoor met een hersentumor in het ziekenhuis beland..

    Ps. Ik deed dit met een vriend, maar meerdere deobussen op een avond

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ik heb het een beetje in mijn mond gehad maar niet veel bijna niks, is het dan erg

    Reageer
    #10

    Nee

    Reageer
    #11

    Ik ontdekte dat mijn dochter deo in ademt met doek wat moet ik doen ... Ik ben echt ongerust
    Ik vond verschillende flessen lege deo
    Ze blijft alles ontkennen

    Reageer
    #12

    @Xxx
    Met je dochter praten over de risico's, desnoods confronterende verhalen erbij zoeken hoe het fout af kan lopen.
    Meer kun je niet doen

    Reageer
    #13

    Het is dus een verslaving net als drugs. Hoe oud is je dochter?

    Reageer
    #14

    als je het 1 keer doet kan er dan iets met je gebeuren?

    Reageer
    #15

    wat bedoel je precies met: als je het een keer doet?

    Reageer
Reageer op: deo als drugs?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief