stoppen met roken

 • #1

  Hallo tijdens het stoppen met roken kan het voor vallen dat je bloeddruk verhoogd door de ontwenning de eerste dagen ???

  ik ben een twee tal weken gelden gestopt met men betablokkers in samenspraak met men dokter. Nu omdat mn bloeddruk beetje verhoogde na het stoppen gemiideld van 12/7 naar 13/8 en ik reeds een jaartje nicotine vervangers gebruik om te stoppen met roken die ik reeds heb kunnen afbouwen naar een equivalent van 6 sigaretten dacht ik ik stop er nu mee nu.

  Heb gisteren maar halve nicotinekauwgom gebruikt maar opeens na 3/4 de van de dag begon ik opeens zo wat hoofdpijn te krijgen en nam ik mn bloeddruk die was gestegen tot 145/88 terwijl eerder op de dag nog alles perfect was 125 /8.

  bedankt

  Reageer
  #2

  Ik zou dat met je huisarts bespreken,aangezien je daar voor je bloeddruk onder behandeling bent.
  Die kan dan bepalen of er bijvoorbeeld iets aan je medicatie veranderd zou moeten worden

  Reageer
  #3

  Bespreek dit met je huisarts Trixx, die kent je geschiedenis. Bij verkeerd gebruik nicotinekauwgom kan je ook last krijgen van deze bijwerkingen.

  Reageer
Reageer op: stoppen met roken


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief