Afkicken cannabis verschijnselen, help

  • #1

    Hey peepz,

    Om te beginnen blow ik elke dag, al 2 jaar. Ik leef veel binnen,dag en nacht ritme is niet goed, eet niet altijd even goed. Soms is het alleen avond eten of zelfs alleen een broodje. Ook ben ik snel bang, paniekerig en stress omdat het eenmaal niet zo lekker gaat met me. Nou is vorige week iets gebeurd, dat erg over een komt met een paniek aanval. Kreeg soort druk op mn achterhoofd en ff stond de tijd stil,toen had ik wel een jointje gerookt.. enorm bang was ik. Nou vannacht had ik een joint gerookt en alles ging goed.. opeens hartkloppingen en heftig ook nog.. trillende benen,zweten.. heb zeker dit anderhalf uur gehad.. heb me een paracetamol in genomen en ben vervolgens gaan liggen. Normaal heb ik dit nooit, heb z'n idee dat mn lichaam genoeg er van heeft hoe ik leef? Gelukkig voel ik me nu beter en dit heeft me aan het denken gezet en heb besloten te stoppen met cannabis roken. Nou is mijn vraag.. komt het allemaal nog goed? Ik heb geen zin om steeds dit te hebben.. word er gek van en heb het idee als het zo door gaat dat ik geestelijk hier aan kapot ga. Ik weet uit ervaring met beginnende rokers soms in paniek raken en krijgen dan ook hart kloppingen. Nou als er mensen zijn die me rustig kunnen krijgen.. alvast bedankt!

    PS heb dit snel ff getypt. Grammatica zal niet op zn best zijn:')

    Groetjes Bange Paalie 🙁

    Reageer
    #2

    Triest om te lezen dat je je gezondheid zo te grabbel gooit aan de drugs. En ja, het is bekend dat je er angststoornissen kunt krijgen. En misschien lijdt je wel aan een psychose. Stop met die rotzooi, en ga normaal doen. En als je dat niet lukt, zoek dan hulp, professionele hulp, en ga niet klagen op een forum. Zorg eerst maar eens dat je clean wordt, met of zonder hulp. Beterschap gewenst.

    Reageer
    #3

    Ik denk dat je het bericht niet goed gelezen hebt. Blijkbaar is hij al gestopt en vraagt hij zich af of alles nog goed komt met hem.

    Ja, dat is mogelijk, al hangt het er vanaf welke schade is aangericht door het chronisch gebruik. Daarbij duurt het een aantal jaren voordat het THC uit de hersenen verdwenen is.

    Maar ja, het is echt beter te stoppen dan doorgaan met jezelf zo te beschadigen en jezelf zo te verwaarlozen.

    Reageer
    #4

    Hey mensen, ben nu aan de 3de dag bezig met niet roken en het gaat nog goed. Heb zelfs geen zin om te roken.. hoe chille is dat 🙂 Nu vraag ik me af is het goed om meteen te stoppen met cannabis roken, of het af te bouwen? Lijkt me niet goed om in een keer te stoppen. Maar dat kan ik verkeerd begrepen hebben.

    Reageer
    #5

    Ineens stoppen met het roken van w*et is aan te raden omdat het de slagingskans vergroot. je zult last hebben van ontwenningsverschijnselen, maar deze zijn niet gevaarlijk. Succes.

    Reageer
    #6

    Hey, ik heb nog steeds beetje last van hartkloppingen.. is dit normaal.. ? Word er een beetje gek van.. en heb een druk op mn maag.. :

    Reageer
    #7

    Ontwenningsverschijnselen, ook wel abstinentieverschijnselen of onthoudingsverschijnselen bij het gebruik van cannabis verschillen per persoon.

    Veelvoorkomende afkickverschijnselen zijn wweten en nachtmerries. Maar ook een onrustig gevoel, hoofdpijn, problemen met inslapen, angst, eetstoornissen en gewichtsverlies komen veelvuldig voor.

    De meest belangrijke zijn de psychische verschijnselen die soms ernstige vormen kunnen aannemen bij achterliggende psychoproblematiek (http://www.cannabisdebaas.nl/U-en-cannabis/Psychisch.aspx).

    Hiervoor kun je het best contact opnemen met professionele zorg die ervaren is met deze patiëntengroep.

    Op de website 'Cannabisdebaas' kun je begeleiding krijgen voor de in mijn ogen dappere en verstandige weg die je wilt gaan.

    Kijk eens op: http://www.cannabisdebaas.nl/Stoppen-minderen/Ontwenning.aspx voor ondersteuning en begeleiding.

    Je kunt je hier ook inschrijven voor een internetbehandeling die waarschijnlijk gratis is of wordt vergoed.

    Veel sterkte en succes gewenst!

    Reageer
    #8

    De internetbehandeling Cannabisdebaas.nl streeft ernaar om de deelnemers hoge kwaliteit van zorg te bieden. Instellingen die de internetbehandeling aanbieden zijn HKZ- ofwel ISO-gecertificeerd. De hulpverleners die de behandeling uitvoeren zijn maatschappelijk werkers met ruime werkervaring in de face-to-facehulpverlening. Zij worden ondersteund door coaches (senior maatschappelijk werkers), een hoofd behandeling (psycholoog) en een arts.
    Alle hulpverleners en coaches zijn door Tactive opgeleid tot internetbehandelaar of coach, en hebben deze opleiding met succes afgerond. De internetbehandeling voldoet aan verschillende technische en zorginhoudelijke standaarden.

    Lees verder op de website van http://www.CannabisdeBaas.nl

    http://www.cannabisdebaas.nl/Over-ons/Kwaliteit-behandeling.aspx

    Succes!

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Brijder heeft onderzoek gedaan onder mensen die afkicken van cannabis met het online programma http://www.cannabisondercontrole.nl. De deelnemers zijn bijzonder tevreden over de behandeling en zeker over het resultaat: ze zijn minder gaan gebruiken en hebben veel minder lichamelijke en psychische klachten.

    Sinds de start in januari 2008 heeft Brijder bijna 900 mensen online behandeld op het gebied van cannabisverslaving. Van de deelnemers die online afkicken van cannabis is 67% man en 33% vrouw. Het percentage vrouwen dat wordt geholpen in de reguliere zorg ligt lager, namelijk op 19%, Van alle personen die het programma hebben doorlopen is 57% jonger dan 30 jaar. De gemiddelde leeftijd is 29,5 jaar. Een overgroot deel van de deelnemers werkt of studeert. De deelnemers zijn erg tevreden over de opzet van de behandeling. Zelf bepalen wanneer je inlogt en de grote mate van privacy worden als de grote voordelen gezien van de online behandeling.

    Reageer
    #10

    Hey het is nu 4 dagen gelden dat ik laatst gerookt heb, voel me nog wat duf enzo maar dat hoort er allemaal bij. Ben ook trots op me zelf dat zonder enige hulp van deze troep kan afblijven. Voel me al een stuk blijer:)

    Reageer
    #11

    hallo.heys ik spreek n beetje uit ervaring heb ook cannabis gerookt en kreeg de zelfde simtonen als jij.hard ritme stornis en n raar gevoel in mn hoofd had daar na wel suiker genomen dat heefd wel geholpen raakte ook zwaar in de paniek want voelde zelfs mijn aderen branden ondermijn huid.nu heb ik me laten vertellen dat cannabis de adreline opgang brengt waardoor het bloed veel sneller gaat stromen dan normaal dus ons hard moet dan ook veel harder gaan pompen dan normaal.dus t is n verscheining die er wel bij hoord .ik heb nu geen cannabis meer gerookt en de verscheinselen heb ik niet meer terug gekregen ,ook geen hard ritme stoornissen t gaat nu n heel stuk beter.je doet t goed stop er mee als je het kunt.

    Reageer
    #12

    o ja wilde ik nog wel even zeggen cannabis neemt net als veel andere verslavende middelen de eetlust weg dus vanzelf dat je niet veel eet.probeer tog eens uit te vinden hoe het is om drie keer per dag te eten eet dan bv ook wat fruit tussen door dat vult het te kort aan vitamine ook weer aan want het roken van gewone sigaretten ontneemt al heel veel vita mines uit je lichaam vandaar je je soms ook zo loom en futloos kunt voelen.het roken van cannabis werkt het zelfde.en om je nog beter te gaan voelen raad ik je eens aan om omega 3,6,9 te gaan gebruiken dit zijn vis olien die essensieel zijn voor je lichaam.of eet als je dat lekker vind gewoon eens in de week n vette haring of n ander soort vis.t zorgd dat je afweersisteem optimaal fucksioneerd en je doorbloeding gaat er ook beter door werken.dus kijk uit want je kunt er niet mee gekken op den duur vallen je haar en mischien ook je tanden uit je mond door vitamine gebrek.en ook op je huid laat het sporen na.ik hoop dat je wat aan mijn advies hebt.ik sta ook op netlog onder fession heb twee jaar verzorgings assistente geleerd ben nu assistene in de verpleging.dus als je graag meer wild weten kunnen we verder babbelen op netlog ciao .soms kan je hoofdpijn krijgen als je te weinig nachtrust neemt dus je bent al heel goed op weg .

    Reageer
    #13

    zo te lezen heb je niet veel andere bezigheden dan behalve blowen en in shiften werken. probeer een maand lang wat actiever te zijn ook al heb je shiften. probeer minstens zes uur per dag te slapen en dan ondernemen zoals wandelen voor minstens een uur. gewoon lekker windowshoppen. mensen opbellen om een praatje te maken of gewoon msn-en. houd je jezelf bezig en blow tegelijkertijd gewoon zoals je dat doet. om je nu aan te raden om gelijk te stoppen zal je alleen maar sacherijn maken...in jouw geval dan ... denk ik. ik zal denk ik niet meer op deze pagina inloggen omdat ik jouw verhaal via google gevonden heb. ik blow nl ook elke avond om gewoon heerlijk relax te zijn. overdag doe ik heel veel en dankzij mijn kinderen heb ik genoeg om aan te denken. ben wel vergeetachtig maar dat is alleen bij boodschappen om simpele afspraakjes, maar daar heb ik een agenda voor. je moet ook aan jezelf denken en niet gelijk het negatieve van het verhaal inzien. ik ben toevallig vandaag aan het googlen naar verhalen over afkick symptonen van cannabis en lees alleen maar negatieve verhalen en vind het absoluut niet reeel. succes!

    Reageer
    #14

    na het lezen van andere adviezen.....ik leef wel erg gezond en pas heel goed op mezelf en denk ook altijd aan mijn eigen gezondheid

    Reageer
    #15

    Symptomen waar je rekening mee kunt houden als je stopt met het roken van cannabis zijn: angst en onrust, slapeloosheid, levendige dromen en nachtmerries, afname eetlust en overmatig transpireren.

    Reageer
Reageer op: Afkicken cannabis verschijnselen, help


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief