Flauwvallen\ out gaan door alchohol

  • #1

    Ik heb een vriendin en iedere keer als we gezellig wat gaan drinken gaat het fout, met iets drinken bedoel ik ook maar iets. Dus mischien 2 bekertjes 12%, niet erg veel. Maar iedere keer gaat het fput ze krijgt vaak paniekaanvallen maar dat is nog niet eens het probleem. Ze gaat "out", ze valt elke paar minuten flauw voor echt maar 2 seconde is ze weg, zodra ze wakker word weet ze niet eens dat het gebeurd is en gebeurd het weer. Dit keer was er geen paniekaanval wel het " out" gaan maar niet voor maar 2 seconde nu 30seconde ofzo. Ook wilde ze niet praten met moeite kregen we haar aan het praatte ze wist wel alles nog. Ze heeft wat medische issues, maar praat er nooit over, niets dat hiermee te maken heeft. Wat is dit?

    Reageer
    #2

    Moeilijk om daar zo antwoord op te geven. Misschien zijn het pseudo epileptische aanvallen. z.g.n. PNEA. In de meeste gevallen ligt er een emotionele en/of psychosociale oorzaak aan ten grondslag. Om welke factoren het gaat, is zeer verschillend. Vaak spelen meerdere oorzaken een rol.

    Reageer
    #3

    Als ze dat telkens heeft wanneer ze alcohol gebruikt, snap ik dan wel niet zo goed waarom ze dat dan wel blijft doen

    Reageer
Reageer op: Flauwvallen\ out gaan door alchohol


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief