heel slaperig de dag na wiet roken

 • #1

  ik rook inmiddels al een paar jaar wiet (elke dag in de avond 1 joint met gemiddeld 0,5 gram) maar sinds ik mij kan herinneren voel ik me de volgende dag heel slaperig en dat houd de hele dag aan zo'n beetje, pas als ik in de avond opnieuw een joint aan steek voel ik meer energie. Ik krijg genoeg slaap, eet goed en beweeg voldoende (loop veel).

  komt dit door slechte kwaliteit wiet? of is mijn REM slaap slecht vanwege de thc effecten? veel chronische wietrokers herkennen mijn klachten totaal niet.

  Reageer
  #2

  Het komt door de wiet in het algemeen

  Reageer
  #3

  Klopt heb ik jarren gehad je bent afhankelijk geraakt berijd je voor op een zware afkick periode

  Reageer
  #4

  Bedankt voor het antwoord. Had stiekem gehoopt dat het niet aan die ene joint kon liggen want vind het heerlijk om na werktijd zodra ik ook thuis al mijn taken heb gedaan een jointje te roken, net als dat men een biertje of wijntje drinkt of een zak chips leeg eet haha.

  Zal het helpen als ik veel minder wiet in die ene joint doe of overstap op een ander soort wiet? miss met lager thc en hoger cbd gehalte? Edibles vind ik zelf niks, voelt raar op de maag.

  @Anoniem,

  Dat gaat dan problematisch worden want heb helaas veel dingen in het verleden helemaal verkeerd verwerkt (ben ik recent achter gekomen) en door wiet voelde ik me weer beter en kon ik verder leven, ik vrees dat dat allemaal naar boven komt als ik stop.

  Reageer
  #5

  Ik kan je niet zeggen of minder of andere wiet minder klachten zal geven...

  Reageer
  #6

  Die kans is zeer aanwezig ik zit op 6 maand en ik heb angst problemen heel erg ben een totaal ander persoon en worstel met een zware depressie ik heb nog een lange weg te gaan kan nie meer werken en zit alleen maar thuis en word nu ingemakkelijk in drukke plaatsen

  Reageer
  #7

  @Anoniem: ik betwijfel dat ik met 1 joint van 0,5 gram heel veel bijwerkingen ga krijgen, ik heb nooit echt geestelijke problemen gehad behalve dat ik slechte gebeurtenissen niet goed heb verwerkt dus dat zal ongetwijfeld naar boven komen zodra ik stop.

  Of ik onderschat de negatieve delen van wiet dat kan ook.

  Reageer
  #8

  Je komt er alleen achter of je klachten gaat krijgen door 2 a 3 weken een pauze in gebruik gaat nemen ik had ook een ernstige vitamine d tekort waar door ik zo loom was overdag kijk dat es na

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Ik vind het wel erg knap van je dat je al zo lang bent gestopt! mag best gezegd worden.

  Ik ben al getest op van alles maar ben kerngezond dus ik zat al te denken dat het mogelijk aan de wiet lag.

  Reageer
  #10

  Bedankt man

  Reageer
Reageer op: heel slaperig de dag na wiet roken
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief