Ziekenhuis

  • #1

    Goedemorgen,

    Ik ga momenteel al langere tijd door een hele moeilijke periode. Ik ben vorig jaar juni na een teveel aan dexamfetamine te hebben gebruikt in het ziekenhuis beland. Op die dag heb ik van 1 uur smiddags tot 10 uur savonds moeten vechten voor mijn leven voor mijn gevoel. Ik dacht dat ik ieder moment een hartaanval kon krijgen zoveel steken en pijn en benauwdheid had ik op mijn borst. Ik moest af en toe enorme teugen adem halen en moest mijn ademhalingen echt afwegen. Ik ben uiteindelijk om 5 uur naar het ziekenhuis gegaan na 4 uur in die toestand te hebben gezeten. Daar hebben ze mijn aan het infuus gelegd en overgebracht naar de hartafdeling. Om 10 uur werdt mijn hartslag weer rustiger en kon ik weer iets normaler ademhalen. Nu ben ik 11 maanden verder en zit nog steeds met klachten. Ik heb een heel erg vol hoofd, er gaan van alle gedachten door elkaar heen en nooit is er echt rust. Ik ervaar veel lichamelijke klachten als spanning rusteloosheid schrikachtigheid en versnelde ademhaling. Ik voel mijn niet dezelfde persoon als voorheen. Ik ben nu aan een traject begonnen op eigen initiatief om nog meer rust te pakken op 1 dag, ik ben hier nu 1 week mee bezig. En dan schrik ik wel hoe intens warrig de gedachten nog zijn. Ik dacht zelf dat ik doordat ik 10 uur lang zo mijn ademhaling heb moeten controleren dat er mischien hersenschade is ontstaan? Is dit mogelijk? Ik ben niet buiten buwustzijn geweesr of blauw aangelopen. Mijn eigen huisarts heeft hier ook geen antwoord op. Ik ben in ieder geval heer erg toe aan mensen die mijn iets verder kunnen helpen daar zal ik al heel dankbaar voor zijn.

    Mvg questions

    Reageer
    #3

    Schade weet ik niet. Vermoed van niet. Wel kan er van alles in je lichaam ontregeld raken. Een natuurgenezer zou je kunnen ondersteunen met bepaalde voedingssupplementen en andere middelen om weer in evenwicht te komen. Misschien cbd-olie maar zou je moeten vragen of dat voor jou het juiste middel is.

    Reageer
Reageer op: Ziekenhuis


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief