Stress na lachgas

  • #1

    Hallo, ik heb gister lachgas gedaan. Nu werd ik misselijk wakker wat nu al weg is maar dacht het dat dat door lachgas kwam. Nu ging ik dingen over lachgas opzoeken. En las ik dingen zoals dat je verlamd kan raken en tintelingen. Sinds ik dat lees let ik op alles in mijn lichaam zoals tintelingen enzo en als ik dan tintelingen voel raak ik in paniek. Dus elke trilling/tinteling krijg ik stress van. Ik ben zo bang dat mij nu iets ergs overkomt.. kan dit ook komen omdat ik er steeds overnadenk etc?

    Reageer
    #2

    En momenten met afleiding dan voel ik niks en als er dan aan denk let ik op alles.

    Reageer
    #3

    Ik wil niet verlamd worden en ben daar heel angstig voor, ik ga ook geen lachgas meer gebruiken maar krijg er veel stress van. Als ik een stukje ga lopen voel ik ook niks raars. Maar ik ben er steeds mee bezig dat ik misschien verlamd ga raken..

    Reageer
    #4

    Dat zal daar wel mee te maken hebben.
    Nu je hebt gelezen wat je er allemaal van kunt krijgen, waaronder ook onherstelbare hersenschade, ga je het dan nog eens gebruiken?

    Reageer
    #5

    Het zal wel niet zo'n vaart lopen. Je bent nog niet verlamd.. als dat al gebeurd, dan komt dat heel snel

    Reageer
    #6

    Zou het zeker niet nog eens gebruiken, ‘klachten’ worden wel minder. Maar verlamd wordt ik dus nu niet?

    Reageer
    #7

    Dan was je dat al lang geweest

    Reageer
    #8

    Dankjewel!

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Stress na lachgas


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief