Komt dit door het roken van Hasj?

  • #1

    Hallo,

    Gisterenavond zat ik gezellig met een vriend thuis, we hadden een jointje gerookt, een mix van wiet en hasj. Ik rook regelmatig een jointje maar eigenlijk nooit hasj. Ik denk dat deze verkeerd is gevallen?

    Ik had moeite met ademhalen en ik stond echt te trillen op mijn benen, het was een enge ervaring. Ik heb wat water gedronken, 2 suikerklontjes gegeten en even uit het raam gehangen voor wat frisse lucht.

    Toch werden de klachten na een uur niet minder en ik vertrouwde het eigenlijk niet, ik heb telefonisch contact opgenomen met de spoedeisende hulp. Nadat ik erg veel vragen had beantwoord kreeg ik het advies om proberen om te gaan slapen. Ik was wat verbaasd.

    Vriend van mij is bij mij gebleven en uiteindelijk ben ik in slaap gevallen op de bank. Nu de volgende ochtend voel ik me echt wel beter, het ademen gaat weer goed.

    Ik voel me wel heel erg slap, heb geen trek in eten en ik heb het nog regelmatig koud of erg warm wat regelmatig afwisselt. Ik kan op dit moment niet controleren of ik verhoging of koorts heb.

    Zou het kunnen dat bovenstaande klachten te
    maken hebben gehad met het roken van hasj? Is het nornaal dat ik mij de volgende dag nog zo naar voel?

    Heb wel een pittige week achter de rug, hierdoor ook wat slechter gegeten en minder geslapen dan normaal. Maar of het daar mee heeft te maken? Ik weet het niet, ben wel erg geschrokken.

    Advies / ervaringen / tips zijn welkom

    Wil graag proberen duidelijk te krijgen wat het nou precies is geweest.

    Rick

    Reageer
    #2

    Dat is dus een bad trip. De combi pakt voor jou in ieder geval niet goed uit

    Reageer
    #3

    Bedankt voor uw snelle reactie.

    Ik dacht zelf ook aan een bad trip.

    Is het normaal dat ik mij de volgende dag nog zo naar voel? Vooral het afwisselen van koud en warm hebben en geen eetlust hebben?

    Reageer
    #4

    Ja dat zijn de gevolgen. En dan ben je er nog redelijk goed vanaf gekomen. het had ook erger kunnen zijn

    Reageer
    #5

    Zoals ik zelf aangaf ben ik ook erg geschrokken!

    Heeft u misschien tips waardoor ik mij sneller weer wat beter zal voelen?

    Reageer
    #6

    Drink veel water en eet vers fruit..en even geen joint

    Reageer
    #7

    Dat laatste had ik mijzelf ook al voorgenomen.

    Bedankt voor uw antwoorden! Hopelijk voel ik mij snel weer beter.

    Reageer
    #8

    Wat ik mij nog wel afvroeg eigenlijk, waarom heb ik het de dag erna nog vaak koud of warm? Is daar een verklaring voor dat het lichaam dit doet? Heeft mijn lichaam met de bad trip een opdonder gehad of hoe moet ik dit zien? Op internet heb ik er niet echt iets over kunnen vinden.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Een bad trip en de gevolgen daarvan kunnen wel enekele dagen aanhouden

    Reageer
    #10

    Maar de wiet/hasj zouden nu wel uitgewerkt moeten zijn lijkt mij, daarom vind ik het zo vreemd dat ik mij nu nog zo vreemd voel.

    Het koud/warm hebben en geen eetlust is dus een gevolg van de badtrip als ik het goed begrijp? Ik probeer er echt wat meer informatie over te vinden op het internet maar helaas kan ik er weinig over vinden.

    Reageer
    #11

    Maar de gevolgen die het veroorzaaakt kunnen langer aanwezig blijven.

    Reageer
    #12

    Dit begrijp ik niet en zou ik graag beter willen begrijpen zodat ik ook begrijp wat er aan de hand is met mijn lichaam.

    Kunt u mij aub hier iets meer informatie over geven? Of weet u misschien waar ik hier iets meer over kan lezen? Ik merk dat ik nu met best wat vragen worstel.

    Reageer
    #13

    Drugs werken op receptoren in de hersenen. Dat systeem wordt daardoor verstoord. De aanmaak of de (her)opname van bepaalde stoffen raakt verstoord. En je lichaam gaat daarop reageren. Je had voor hetzelfde geld in een psychose terecht kunnen komen.

    Reageer
    #14

    Ik realiseer mij nu pas hoe heftig een bad trip kan zijn...

    Bedankt voor u uitleg.
    Als ik uw uitleg goed begrijp, hebben eigenlijk mijn hersens een opdonder gehad van de bad trip en hierdoor heb ik nu nog wat klachten? (Welke gelukkig al een stuk minder zijn dan gisteren).

    Reageer
    #15

    Zo zou je dat idd kunnen zien

    Reageer
Reageer op: Komt dit door het roken van Hasj?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief