Beginnende verslaving of toch niet?

  • #1

    Heey , ik heb een vraagje ... ben een jonge gozer van 21 jaar en werk full-time in de horeca...sinds COVID-19 zijn alle festivals enz afgelast.. ik ging voorheen altijd naar hardcore/style festivals wanneer ik een dagje vrij kon hebben en gebruikte daar ook nog wel eens wat drugs zoals speed en mdma. de laatste festival was 8 februari toen ook nog gebruikt , met carnaval ook nog een puntje gepakt en dat was de laatste keer! Ik merk wel aan me eigen als ik bij vrienden zit en als we bijvoorbeeld een livestream op hebben staan van een festival dat ik dan zin in drugs krijg of om te gebruiken op dat moment (3 keer voorgekomen in mei) verder heb ik er geen last van maar denk toch in mijn achterhoofd dat het temaken heeft met een beginnende verslaving.

    Reageer
    #2

    Dat kan wel met verslavingsgevoeligheid te maken hebben. Als je verstandig bent, raak je het spul niet meer aan.

    Reageer
    #3

    Dankjewel @John ! , stel de festivals beginnen weer en ik pak een keer in de 3 maanden iets qua drugs gerelateerd is.  zou dat toeslag gevent kunnen zijn in de beginnende ontwikkeling van een verslaving ? natuurlijk ben ik van plan om nooit iets buiten een feestje te gebruiken , ook nog nooit voorgekomen .

     

    Alvast bedankt.

    Reageer
    #4

    Dat zal vooral van je verslavingsgevoeligheid afhangen. Dat kan voor iedereen anders zijn

    Reageer
Reageer op: Beginnende verslaving of toch niet?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief