Ghb en zwanger

  • #1

    Ik had is een vraagje
    Een vriendin van mij is 16 weken zwanger en gebruikt nog regelmatig GHB.
    Nu is ze bang dat wanneer zei ermee stopt , het hartje ook stopt met kloppen ? Enig idee of dat mogelijk is ? En vanaf hoeveel dagen is het ook uit de baby??

    Reageer
    #2

    Volgens mij is dat niet mogelijk , ze zal het zwaar krijgen met het afkicken van GHB sinds dat ge evenaard is aan de verslavingsgevoeligheid als Herione of Crystal meth ....eerlijk gezegd is het ook best achterlijk als je op je 16e sowieso al drugs en/of aan de GHB zit .... laat staan terwijl je zwanger bent! dat is heel schadelijk voor je zelf en de baby zelf. het kan makkelijk zijn dat het kindje al overleden is of dat het minder kans heeft om te overleven als ze/hij geboren wordt. Ook kan het zijn dat het uiteindelijk een "miskraam" wordt of een kind met psychische problemen.

     

    Hopelijk heeft dit je een beetje op weg geholpen , sorry voor de wat excplicite uitleg! maar dat is eenmaal hoe ik er over denk.

    Reageer
    #3

    Ze moet dit dringend met de VK of de huisarts bespreken. Dit kan namelijk verstrekkende gevolgen voor de baby hebben.

    Reageer
Reageer op: Ghb en zwanger


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief