Hartkloppingen met blowen

  • #1

    Ik heb zo af en toe met blowen hartkloppingen en druk op de borst. Maar dit is niet altijd van toepassing. Ik heb 2 jaar bijna iedere dag geblowd en soms krijg ik ineens last van mijn borst en andere keren heb ik nergens last van.

    Er is 1 keer geweest dat ik echt dacht dat ik een hartaanval kreeg. Dit was tijdens het rijden en had al geblowd en onderweg ook een paar hijsjes gehad. (Even niet ingaan op het rijden onder invloed). Gelukkig had ik meerdere inzittenden die ik ook op de hoogte stelde van wat ik voelde, indien er iets fout zou gaan. Ik voelde mijn hart zo hard kloppen dat ik het voelde samentrekken in combinatie van pijn op de borst. Uiteindelijk begonnen mijn armen te tintelen en zag ik steeds slechter. Ik heb toen de auto aan de kant gezet en heb frisse lucht genomen en na 20 minuten werd het minder maar voelde ik het nog wel.

    Reageer
    #2

    Klinkt als een paniekaanval.

    Reageer
Reageer op: Hartkloppingen met blowen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief