Af en toe roken ok of not done?

  • #1

    Hey,

    Ik zou gaan stoppen met roken, maar nu heb ik in het weekend toch 1 gerookt. Begin je zogezegd van nul elke keer dat je terug 1 rookt? Of kan het niet zo heel veel kwaad om 1 af en toe te roken? Ik rookte sowieso al niet veel maar doe nu cardio omdat mijn hartslag 130 in rust is volgens het onderzoek  bij de cardioloog was eigenlijk ook alles in orde maar je hartslag mag zo hoog niet zijn in rust. Ik rookte voorheen minder dan 10 sigaretten per dag, meestal 7, soms meer soms minder. Ben vrij mager maar bmi zit goed.

     

    Reageer
    #2

    Af en toe 1 roken gaat niet werken. Voordat je het weet zit je weer terug bij af. Beter om het niet te doen.

    Reageer
    #3

    Roken belast je lichaam met gifstoffen, zoals cadmium, waardoor de werking van zink minder wordt. Heeft ook effect op je schildklier. Ook zorgt het voor verzuring van je lichaam en verlies van vitamine C. Niet alles kan je direct meten in je lichaam. Omdat roken wat doet met je neurotransmitters, blijft je lichaam er om vragen als je toch eentje opsteekt.

    Reageer
Reageer op: Af en toe roken ok of not done?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief