minder gaan roken en nu hoest ik heel veel..

  • #1

    sinds kort ben ik minder gaan roken, maar nu begin ik heel zwaar te hoesten de hele dag door.

    Heeft iemand hier ervaring en/of tips voor? want dit hoesten is behoorlijk irritant.

    bij voorbaat dank!

    Reageer
    #2

    Al na 24 uur zijn alle sporen van koolmonoxide verdwenen uit het lichaam. Je zal beginnen met hoesten omdat het lichaam een schoonmaakactie gaat beginnen in de longen. Hoesten komt doordat de vuiligheid in je longen naar buiten komt. Dit hoesten is dus een hele gezonde reactie van je lichaam op alle troep die eruit moet. Onderdruk dit niet, laat het gezonde lichaam haar gang gaan.

    Als tips wilt hebben:
    Probeer net na het stoppen je veel te begeven in rookvrije ruimten en probeer cafés en andere rokerige ruimtes te vermijden in het begin.
    Drink veel water en fruitsappen en probeer tevens cafeïne te vermijden.
    Je mist iets in de handen probeer dan eens een pen, paperclip of je mobiele telefoon.
    Poets direct je tanden na het eten ipv een sigaret op te steken zoals vroeger.

    Reageer
    #3

    Broccoli en bloemkool verminderen kans op kanker
    Zware rokers hebben minder kans op kanker als ze rauwe groenten eten zoals broccoli, kool, bloemkool en spruitjes. Het risico op de ziekte neemt met 20 tot 50 procent af. De wetenschappers zeiden er meteen bij dat hun onderzoeksresultaten nog niet voldoende waren om een voedingsadvies te geven. 'En als je lang genoeg rookt, kan niets helpen', nuanceerde Li Tang van het Roswell Park kanker instituut in Buffalo. De onderzoekers ontdekten dat het risico op kanker door het eten van de groenten vooral afneemt onder mensen die meer dan twintig sigaretten per dag roken. Ook mensen die vroeger rookten hebben baat bij de groenten. Het verschil in afname ligt verder aan hoe vaak en welke soort groente iemand eet.

    Reageer
Reageer op: minder gaan roken en nu hoest ik heel veel..


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief