Oxazepam en wiet

  • #1

    Ik heb al veel gegoogeld naar hoe het nu zit met het nemen van oxazepam en tegelijkertijd blowen. Ik blow altijd savonds omdat ik slecht slaap. Met een jointje op slaap ik heerlijk en heb ik ook veel minder last van nachtmerries. Overdag heb ik veel last van angsten en daar voor heb ik oxazepam gekregen. Nou zou het voor mij ideaal zijn om dit over dag te gebruiken en savonds gewoon mijn jointje te  roken zodat ik gewoon de hele dag en nacht zeg maar chill ben. Wie heeft hier wat ervaring mee ..Kan dit überhaupt wel gecombineerd worden ?

    Reageer
    #2

    Ik kan me herinneren dat ik ooit ook deze combinatie gehad heb. Ik weet niet of het verantwoord is maar mijn ervaring was dat de oxazepam de effecten van wiet verstrekten waardoor ik verslapt raakte bij mijn avond jointje. Ik sliep er trouwens wel goed op, maar ik weet niet of het gezond en verstandig is deze combinatie te nemen.

    Reageer
    #3

    Blowen gaat slecht met medicatie, maar dat wist je denk ik al.

    Een oxazepam werkt zo'n max 8 uur na dat het is ingewerkt. Dus je overlapt het niet met elkaar op het hoogtepunt. 

    Ik denk wel dat de huisarts moeilijk gaat doen over het oxazepam gebruik als je blowt.

    Reageer
Reageer op: Oxazepam en wiet


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief