Is mijn vriend terug verslaafd aan coke ?

  • #1

    Ik heb mijn man 3 jaar geleden leren kennen sindsdien is hij gestopt met drugsgebruik . Maar sinds bijna een jaar geleden wou hij terug eens proberen , ik zei dat het gevaarlijk was en dat ik mijn relatie niet wil kapotmaken met hem . Jammergenoeg is het nu max 3 keer per week dat hij wel gebruikt . En ik voel me hier enorm slecht door , ik ben 5 maanden zwanger en ben bang wat de toekomst zal brengen . Ik heb ook wel eens meegebruikt maar ik ben gestopt sinds ik zwanger ben . Gisteren beloofde hij maar een halve gram te gebruiken wat ik eigenlijk ook niet ok vond . Maar de hele gram is er dan weer doorgegaan .. ik zie mijn man zo graag , maar als ik zeg dit is de laatste keer is het van ' ik kan niets beloven ' . Er is altijd een laatste keer . Vroeger was er nog schuldgevoel over het gebruik en nu niet . Wat moet ik hier dan mee vraag ik mij dan af ?

    Reageer
    #2

    Hij zal moeten stoppen omdat hij het zelf belangrijk vindt. Stoppen omdat een ander dat wil werkt meestal niet. Sowieso kan je als vrouw de man niet veranderen. Drugsgebruik is ook om een leegte op te vullen dus daar zal ie vooral wat aan moeten doen. En iemand die drugs gebruikt lijkt me ook geen goede partner en vader.

    Reageer
Reageer op: Is mijn vriend terug verslaafd aan coke ?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief