3 dagen overtijd en nu lichte bloedverlies

  • #1

    hallo

    ik ben eind mei gestopt met de pil, ik heb gewoon daar na me menstruatie gehad eerst was het 1 dag te vroeg en die maand daarna 1 dag te laat,nu moest ik vrijdag ongesteld worden en dat werd ik niet ik had wel telkens menstruatie krampen en soort kloppend gevoel in me onderbuik nou maandag ging ik naar de wc en had bij het afvegen licht rolz bloed en in de middag kreeg ik helder/donker gemixt zogezegt bloed en oud bloed alleen is het niet zo veel als altijd.
    kan ik nou zwanger zijn of komt het toch door de pil?

    bedankt voor de antwoorden
    en sorry voor de vieze details maar weet niet hoe ik het anders moet uitleggen.

    Reageer
    #2

    Het beste kun je een test doen om te kijken of je wel of niet zwanger bent.
    Als ik jouw verhaal zo hoor, dan lijkt het er op dat je menstruatie er gewoon aan zit te komen. Maar voor zekerheid zul je toch een test moeten doen, of nog een paar dagen wachten.
    Als je nog maar zo kort gestopt bent met de pil, bestaat er een kans dat jouw lichaam zich nog opnieuw moet regelen. Ontpillen noemen ze dat. Je zou daar info over kunnen opzoeken. Zeker in de eerste paar maanden is jouw cyclus dan nog niet 100% op de dag nauwkeurig.
    Succes!

    Reageer
    #4

    Was vandaag 3 dagen over tijd ( normaal gezien ).
    Er was toen ik opstond geen enkel probleem,
    we zijn gaan zwemmen, hebben sex gehad, en ineens had ik bloedverlies van helder rode kleur, Na een tijdje moest ik weer gaan plassen en als ik veegde waren er slijmen bij... Kan iemand me verder helpen, die onzekerheid is echt knagend.

    Mijn cyclus is altijd stipt geweest en nu ineens niet meer.. zou ik zwanger kunnen zijn?

    Anoniempje.

    Reageer
    #5

    @Anoniempje, alleen een test kan uitwijzen of je zwanger bent of niet.

    Reageer
    #6

    Hallo,

    Ik ben al een hele lange tijd gestopt met de pil.
    Nu moest ik afgelopen vrijdag mijn menstruatie krijgen maar ik heb nergens last van gehad ik had geen krampen en last van mijn rug wel heb ik hele gevoelige borsten, ik heb het weekend even aangekeken en toen vanochtend kreeg ik toch licht bloed verlies.
    Ik ben nu een paar uurtjes verder en het lijkt eigenlijk of dat ik gewoon mijn menstruatie heb gekregen!
    Wat kan ik nu het beste doen?

    Kan je gewoon een test doen voor de zekerheid of er van uit gaan dat het niets is?
    ..................

    Reageer
    #7

    Ja, je zou een testje kunnen doen maar ik denk dat die negatief geeft.

    Reageer
    #8

    10 dagen over tijd even licht bloed en nu donker

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Jacquelina,
    Als je een fatsoenlijk antwoord op een vraag wilt kan dat, maar dan zul je toch echt iets meer info moeten geven.
    Dit wel heeeeel kort door de bocht

    Reageer
    #10

    goede morgen, ik heb 30-12-2013 me laatste menstruatie gehad waar van mijn cyclus van 28 dagen,
    dus zou ik de 27 ste weer ongesteld moeten worden maar niet geworden tot vandaag ik heb lichte bloedverlies is dit normaal of moet ik me zorgen gaan maken wie heeft dit ook mee gemaakt

    groetjes miranda

    Reageer
    #11

    Een menstruatie komt niet altijd op tijd. Kan best dat je menstruatie iets later komt. Je gebruikt geen pil neem ik aan?

    Reageer
    #12

    Hallo,

    Ik ben een jaar geleden gestopt met de pil. Elke maand zelfde cyclus en altijd op uitgerekende dag ongi geworden, duurt ook altijd even lang. Tijdens mijn vorig menstruatie heb ik wel rozig menstruatie gehad en nu voor de eerste keer 3 dagen overtijd wat bloed tijdens het afwegen. Wat kan dat inhouden, zou ik zwanger kunnen zijn?

    Reageer
    #13

    Je menstruatie hoeft niet altijd hetzelfde te zijn en ook niet precies op de zelfde dag te komen. Daar kan nog wel eens een keer wat verschil in zitten. Je kunt natuurlijk een zwangerschapstest doen.

    Reageer
    #14

    Hallo, ik heb een vraagje.. ik slik de pil en vorige week zondag was me laatste pil. Normaal gesproken word ik 3 dagen later (woensdag dus)ongesteld dat gaat al 10 jaar zo. Nu op vrijdag een beetje licht rode bloedverlies gehad alles behalve wat op een ongesteldheid lijkt. Gisteren zou ik weer moeten beginnen met de pil. Maar nog steeds niet ongesteld geweest. Is de kans dat ik zwanger ben aanwezig en moet ik een test doen?

    Bedankt groetjes

    Reageer
    #15

    Als je vorige week zondag de laatste pil hebt genomen, moet je vandaag dus weer starten
    De stopweek heeft 7 pilvrije dagen.

    Als je de pil altijd op tijd neemt er geen bent vergeten is een zwangerschap niet erg voor de hand liggend. Het is best mogelijk dat je menstruatie een keer minder is of zelfs uitblijft. Begin in ieder geval weer met de pil.
    Een test kun je natuurlijk altijd doen.

    Reageer
Reageer op: 3 dagen overtijd en nu lichte bloedverlies


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief