Positieve Ovulatie test vervolgens symptonen.

  • #1

    Hallo Dames,

    Ik ben vorige maand met de pil gestopt en wilde erg graag weten wanneer ik mijn ovulatie zou hebben. Nu kreeg ik afgelopen maandag een positieve ovulatie test wat ik vrij snel vond want ik heb gehoord dat als je net met de pil stopt het meestal even duurt voor je eisprong weer op gang komt. In die periode heb ik veel met mijn vriend gevreeen. Nu heb ik al vanaf die eisprong een vreemd gevoel in mn buik net zoiets als mentruatie pijn maar toch is het anders. Ik heb wel gelezen van ovulatie pijn maar mijn tepels zijn ook gevoelig en ik heb wat last van mijn onderrug.

    Denken jullie dat dit met zwangerschap te maken zou kunnen hebben of totaal niet?

    Groetjes Zoe

    Reageer
    #2

    Na het stoppen met de pil kàn de ovulatie even op zich laten wachten, dit hoeft niet!
    Misschien kunnen wij je dus feliciteren, een test geeft je de zekerheid.

    Reageer
    #3

    Hoi Mark,

    Dank je voor je reactie. Ik heb afgelopen maandag een ovulatie test gedaan en die was positief dus mijn eisprong heb ik zeker gehad.

    Wel snel he mijn ovulatie want ik ben pas vorige maand gestopt met de pil.

    De kans zit er dus groot in denk je?"

    Groetjes Zoe

    Reageer
    #4

    Hallo Zoe

    Een positieve ovulatietest wil zeggen dat de ovulatie er aan zit te komen. Dit gebeurt zo'n 24 tot 36 uur na de LH-piek. Jij hebt maandag positief getest, dus de eisprong is op zijn vroegst dinsdag geweest. Dan moet het nog bevrucht worden, naar de baarmoeder reizen, innestelen en pas daarna zou je eventuele zwangerschapssymptomem kunnen krijgen. Dan ben je al gauw 14 dagen verder na de positieve ovulatietest.
    Jouw klachten lijken dus meer te verklaren doordat nu jouw eigen hormonen weer aan het werk gezet worden.
    Overigens is het heel goed mogelijk om direct de eerste maand zwanger te raken, dat is mij ook overkomen. Maar om je nu al te feliciteren is echt voorbarig.
    Afwachten maar en doe het kalm aan met te hoge verwachtingen!

    Reageer
    #5

    Hallo dames ik heb even een vraagje ik heb een ovulatie test gedaan 12 voor mijn verwachte menstruatie en het is positief. behalve dat heb ik ook nog pijn in me borsten en in de onderbuik.
    kan het zijn dat ik zwanger ben?

    Reageer
    #6

    Hoi janira,

    gewoon vandaag nog een ovulatie test doen. 12 dagen voor je verwachte menstruatie, kun je gewoon je ovulatie hebben (tenzij je hem al gehad hebt maar dat is niet duidelijk in je bericht)
    als je gister je ovulatie had moet de test vandaag weer negatief zijn

    Maar je kunt zeker met een ovulatietest een zwangerschap aantonen ik had nl gister voor de 4de dag een positieve ovulatietest op rij, toen toch maar een zwangerschapstest gedaan en die was positief.

    als je ovulatie test vandaag weer positief is kun je even voor de zekerheid een zwangerschapstest doen, succes

    Reageer
    #7

    Maar is het niet te vroeg om nu een zwangerschaptest te doen? ik verwacht me NOd 11 augustus. Trouwens ik heb vandaag weer een ovu-test gedaan het is weer positief. kan het zijn dat ik tog zwanger ben??
    PS: dit is de 3e dag dat ik me zelf test.

    Reageer
    #8

    hoi
    ik was via google op zoek gegaan omdat ik ook al twee dagen positief getest heb met mn ovulatietesten(persona teststaafjes)
    ben erg benieuwd of ik ook zwanger ben,zou erg fijn zijn ,morgen test ik weer ,moet nl. pas de 17e ongi worden ......maar na een jaar lang proberen kan ik niet meer wachten.........
    succes allemaal

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #10

    Daag allemaal, ik zou ook graag weten of iemand hetzelfde heeft voorgehad als mij... ben in ronde 8 en teste 5 dagen voor nod positief met ovulatietest, ben altijd regelmatig... kan toch niet dat ik twee weken mijn regels te laat zou krijgen want dit is nooit het geval geweest...

    Reageer
Reageer op: Positieve Ovulatie test vervolgens symptonen.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief