mijn vagina

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo,

    Ik ben een meisje van 18 jaar en ik heb sinds drie jaar last van mijn vagina, ik heb heel erg last van plas druppels na het plassen en dus draag ik ieder moment maandverband mijn moeder zegt dat niet goed is voor mijn vagina... ik denk dat mijn moeder gelijk heeft want sinds ik maandverband draag heb ik een irritatie bij mijn vagina en ga ik krabben en dan gaat het branden en dan uiteindelijk doet plassen ook pijn en soms lig ik gewoon nachten wakker van de ontsteking. met de sex die ik had met mijn vriend had ik ook heel erge pijn telkens na de sex had ik vreselijke jeuk waardoor ik ook weer ging krabben en dus niet meer na de wc durfde zo'n pijn deedt het ik vermoed moet dat het een iriatie is door de maandverband en daardoor ik krab het rood en gaat branden, zou dat zo kunnen zijn??? ik durf zelf niet na een dokter.. kunnen jullie mij mischien helpen?

    mvg,
    anoniem

    Reageer
    #2

    Mijn dochter heeft dat ook jaren gedaan maandverband gedragen zij was bang dat ze opeens ongesteld zou worden en door zou lekker bij jouw is de situatie anders maar begrijpelijk maar toch raad ik je aan om zo min mogelijk maand verband te gebruiken en als je het gebruikt kijk eens na welke stof het is het kan ook zijn dat je allergisch bent voor een bepaalde stof in de maandverband...;)

    sterkte ermee groetjes willeke

    Reageer
    #3

    Niet naar de dokter durven is geen reden om niet te gaan. Waar ben je bang voor en wat verwacht je van hem ? Denk je dat hij bijvoorbeeld jou uitlacht en jou niet helpen zal ? Daarvoor is hij geen dokter geworden, hij wil namelijk graag mensen helpen !

    Misschien loop je met een inmiddels 3-jarig verwaarloosde blaasontsteking of schimmelinfectie rond. Dat is niet handig he ?!

    Hier op het forum kan niemand je met zekerheid zeggen wat je hebt, laat staan behandelen. De forumbezoekers zijn geen dokters. En ik kan je niet anders helpen dan je aan te moedigen om naar de huisarts te gaan.

    Dus hupsakee meis, naar de dokter ! Je bent 18 jaar, zorg beter voor jezelf !

    Reageer
    #4

    Ik ben het met Beppie eens. Misschien heb je iets onder de leden dat onschuldig was en gemakkelijk te verhelpen was. Dat nu zijn verergerd doordat je de problemen niet bij de bron hebt aangepakt. Ik denk ook dat je last hebt gekregen van smetvlekken en van een schimmelinfectie. Gewoon naar de huisarts gaan dus, en vragen wat er aan de hand is met jouw vagina. Dan kan het met een weekje of twee weer helemaal over zijn, en hoef je niet meer lopen rommelen.

    Reageer
    #5

    Het zou een SOA kunnen zijn, maar ook een veel onschuldiger disbalans van de zuurgraad van de vagina als gevolg van de penetratie van de penis. Als gevolg hiervan kun je last hebben van een bacteriële vaginose en dat is dus geen SOA.

    Reageer
    #6

    Lees de patiëntenfolder van het Nederlands Huisartsen Genootschap over Bacteriële vaginose op:
    http://nhg.artsennet.nl/kenniscentrum/k_voorlichting/NHGPatientenbrieven/NHGPatientenbrief/PBU2c.htm

    Reageer
Reageer op: mijn vagina


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief