stinkende penis na sex en"/> stinkende penis na sex en soms nare luchtjes in mi - Medische Forum - Dokter.nl

stinkende penis na sex en soms nare luchtjes in mi

Online ZorgZus
 • #1

  Ik zit met een heel vervelend probleem, sinds 1,5 jaar heb ik een vriend waardoor ik ineens last heb van veel afscheiding en vieze lucht en jeuk. Het is niet altijd, maar wel regelmatig. Mijn vriend heeft hierdoor twee dagen na we gemeenschap hebben gehad ook last van een vieze geur. We vinden dit een heel raar probleem, ik hoor wel dat vrouwen klachten hebben, maar twee dagen na gemeenschap heeft hij pas last, en soms gaat het ook goed. Wie weet wat er aan de hand is? En wat kunnen we eraan doen. Ik ben al getest op soas dus dat is het niet. En bacteriele vaginose dat is toch altijd? Ik vind het zo genant om hiermee naar de huisarts te gaan. IK was me tenslotte gewoon goed, met lauw water en een intiemzeep.

  Reageer
  #2

  begrijp ik je goed dat jij denkt dat er altijd bacteriële vaginose in de vagina is?

  Nee, dat is onjuist. Er bevinden zich wel altijd verschillende soorten bacterien in de vagina, die zich onderling in een evenwichtige verhouding in de vagina bevinden.

  Door de daling van de pH, door de penetratie van de penis, kunnen bepaalde bacterien zich gemakkelijker vermeerderen dan andere. Zodoende geeft dat luchtjes.

  Intiemzeep niet meer gebruiken.

  Reageer
  #3

  Nee je begrijpt me verkeerd, bij bacteriele vaginose heb je toch niet alleen incidenteel klachten maar elke dag?

  Reageer
  #4

  Ja, maar het evenwicht herstelt zich vanzelf weer na stijging van de pH van de vagina, waardoor de luchtjes weer verdwijnen en de normale situatie wer teruggekeerd is.

  In de vagina leven bacteriën en schimmels. Dat is heel normaal. Tussen de verschillende soorten bestaat een natuurlijk evenwicht. Soms raakt het evenwicht verstoord. Dan gaan bepaalde soorten bacteriën of schimmels overheersen. Dit wordt ook wel bacteriële vaginose genoemd. De precieze oorzaak hiervoor kennen we niet.

  Een bacteriële vaginose is dus geen seksueel overdraagbare aandoening (SOA) en is ook niet besmettelijk. Meestal gaat de bacteriële vaginose weer gewoon vanzelf over: het natuurlijk evenwicht herstelt zich dan dus weer. Dat kan soms wel enige weken duren.

  Reageer
  #6

  als je vriend sperma in je vagina spuit word dat afgebroken en door dit afbraak proces onstaan er tijdelijk luchtjes.niets om je eigen zorgen over te maken.is je vriend besneden?dat voorkomd ook veel vieze luchtjes.

  Reageer
  #7

  jah ik heb dit zo eens even zitten lezen
  en het kan indd heel goed zijn dat je bacteriele vainose hebt,
  het hoeft niet altijd dat je er altijd last van hebt het kan ook tijdelijk weg zijn en dan weer erug komen.
  het is niet heel erg maar je moet wel even bij de huisarts langs gaan dan krijg een 1 daagse kuur met metrondazol 4 stuks die je in 1 keer moeten nemen en je vriend moet ook die krijgen dan ben je er van af als dat het het.

  succes ermee..
  groetjes.

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: stinkende penis na sex en soms nare luchtjes in mi
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif