witte vloed?

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo,

    Ik heb een tijdje geleden last gehad van een blaasontsteking en had er ook een schimmelinfectie bij. Heb voor allebei medicatie gekregen. Het werd beter, maar ging niet helemaal over, maar onderzoek wees uit dat mijn blaasontsteking over was. Ik heb ook geen soa, want ook het uitstrijkje was in orde. Toch heb ik nog altijd een branderig gevoel tijdens het plassen, het is het enige symptoom dat ik heb, maar het is toch lastig.
    Ik zit nu in een examenperiode, dus zou het kunnen dat dit door de stress is? Ook heb ik altijd een beetje witte smeer hangen op mijn binnenste schaamlippen, is dit normaal en is dit bij iedereen zo?

    bedankt 🙂

    Reageer
    #2

    dat witte smeer hebk wel vaker gehad / altijd?. zover ik weet is dat geen probleem.
    de laatste tijd heb ik wel last van jeuk erbij, en dat vertrouw ik eigenlijk niet zo.
    dat heb ik mogelijk 1x eerder gehad ofzo.
    maar verder is dat smeer nooit echt n probleem voor zover ik weet. schoonmaken is mogelijk beter, maar dat weet ik ook niet ofc.

    Reageer
    #3

    zojuist heb ik meer uitleg gevonden over waarvan ik dacht dat ik last zou hebben atm . Ik heb namelijk net weer de zoveelste antibioticakuur achter de rug.

    dit artikel geeft ook meer uitleg over witte vloed

    mijn uitscheiding (van de schaamlippen dan) is alleen neit dik en brokkelig. wel wit.

    maar zoals ik net al zei. dit heb ik vaker gehad.

    maar verder kan ik je in ieder geval niet helpen sandraake.

    Reageer
    #4

    ojwa die medicatie was overigens voor een bacteriele infectie van mn amandelen (de kuur is nog niet afgelopen, maar twee weken geleden had ik dezelfde kuur, broxil)

    Reageer
    #5

    ow god. miss handig als ik de link gaf xD

    http://nl.wikipedia.org/wiki/Witte_vloed

    Reageer
    #6

    ow god nee t zal wel niet. tzal wel meevallen. zeker als je afbeeldingen googled.
    iig sandraake, lijkt me neit dat wat jij hebt witte vloed is =P.

    Reageer
    #7

    Tips: van voor naar achter afvegen en wassen zonder zeep. Geen sprays, deodorants of zaaddodende pasta gebruiken. Altijd een condoom bij nieuwe partner. Lactacyd of molkosan kan helpen.

    Naar de huisarts als je ook buikpijn hebt of als de klachten langer dan 4 weken aanhouden.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Mijn ervaring is dat witte vloed heel goed jeuk kan veroorzaken, ik heb een aantal jaar geleden regelmatig blaasontsteking gehad waarbij ook een schimmelinfectie ontstond. Maar dit had niets te maken met mijn witte vloed. Ik heb al vanaf 1 jaar vóór mijn 1e keer ongesteld zijn last van witte vloed. De ene keer heb ik er weken haast geen last van, de andere keer kan ik 3x per dag mijn ondergoed wisselen. Het is vervelend, maar zeker niets ernstigs. Ik heb 12 maanden en 6 maanden geleden nog uitstrijkjes laten maken, omdat ook ik me er aan stoorde en dacht dat het iets anders zou kunnen zijn, maar dit is niet het geval. Mijn ervaring met Lactacyd is dat het juist erger werd. Mijn oplossing is nu zo'n 3 maal per week spoelen (niet vaker, dan tast je de zuren in je vagina aan) met een vaginale douche gevuld met alleen lauw water. Stress & bepaalde eet/drink gewoonten hebben ook effect op de mate waarin de witte vloed zich manifesteerd (alcohol drinken bijvoorbeeld verergert het). Dus Sandra, nothing to worrie about! Een vervelend trekje van het vrouw zijn, maar geen reden om je er druk om te maken. 🙂

    Succes! Groetjes, MirandA

    Reageer
    #10

    Hallo,

    Volgensmij is het gewoon normal, door de stress dat heb ik ook best vaak en voor mijn menstruatie ook.
    Als het erger zou worden, kun je nog steeds naar de huisarts gaan.

    Gr.

    Reageer
Reageer op: witte vloed?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief