sulcus nervi ulnaris syndroom.

  • #1

    ik heb dit syndroom en probeer er door rust van de linker elleboog van te genezen/herstellen voordat evt operatief wordt ingegrepen.
    Nu heb ik met deze linkerhand gevoelsproblemen bij aanraking van koude voorwerpen,De keukenkraan, het ijzeren bureaublad, koude grond als ik wat rommel bij de bloembollen weghaal.
    De hand en dan met name de pink en ringvinger worden vel gevoeliger en gaan zelfs
    wat pijn doen.
    Nergens in de literatuur ben ik echter deze koude ervaringen bij sulcus nervi tegengekomen.
    is dit nu tekenend voor deze zenuwproblemen of is dat weer heel wat anders????

    gr
    bertus

    Reageer
    #2

    Uw omschrijving is kenmerkend voor zenuwproblemen. De geleiding van het signaal is niet meer 100% functioneel waardoor signalen onjuist aan de hersenen worden doorgegeven.

    Verstandig van u dat u zonder chirurgie van uw probleem probeert af te komen. Het kan enig tijd duren voordat de zenuw volledig regenereert maar met de juiste voorzorgsmaatregelen, die u wellicht bekend zijn, is het heel wel mogelijk.

    Indien er geen tintelingen meer bestaan maar gevoelstoornissen en krachtsvermindering de voornaamste klachten zijn, zal van een operatie zeker indien de klachten al langere tijd bestaan geen of slechts weinig effect meer te verwachten zijn.

    Reageer
    #3

    de klachten bestaan ca sinds augustus/sept vorig jaar(2007)sept begon alleen de linker pink, de zijkant wat te steken, de krachtsvermindering, er viel bijv ineens een kopje of
    een schoteltje uit de hand waren al ca een maand bezig.
    De tintelingen zijn nu veel minder maar als ik de arm bij de elleboog haaks maak en ik tik
    dan op een bepaalde plek tegen die elleboog, ja dan......tintelingen zat, de pink wipt dan zelfs omhoog, net of de pink schrikt,

    dus nu de eigenlijke vraag ten slotte,.....welke periode bedoeld U met als de klachten
    al een poos duren dan zal van een operatie weinig meerwaarde te verwachten zijn ivm het krachtsverlies.bij mij tintelt het alleen als ik tegen de elleboog(telefoonbeentje??)
    aantik,

    goet

    bertus

    Reageer
    #4
    Reageer
Reageer op: sulcus nervi ulnaris syndroom.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief