onderzoek bij uroloog

  • #1

    Ben 49 en huisdokter raadde me aan om afspraak met uroloog te maken. Heb ik gedaan en grondig onderzoek gehad, ook heel wat vragen, sommige echt wel intiem vond ik. Hoe was jullie ervaring bij de uroloog, eerste keer of daarna ? Vraag mij af of dit standaard praktijk was of toch niet echt.

    Reageer
    #2

    Welke vragen vond u persoonlijk twijfelachtig te beantwoorden? Alles dat de genitale regio betreft kan van invloed zijn op uw gezondheid met betrekking tot de urologie. Kunt u een voorbeeld of meerdere geven waarbij u uw twijfels had over het nut, de zin en de eventuele noodzaak van een passend antwoord?

    Reageer
    #3

    dokter vroeg naar de frequentie en de kracht van zaadlozingen en erecties en of het verminderd was tegenover vroeger. hij zei dat ik voldoende moest ejaculeren (minstens 1/week), desnoods door masturbatie, dat dat gezond is

    Reageer
    #4

    De eerste vragen zijn volkomen normaal. Het advies is waarschijnlijk persoonlijk en past wellicht bij het beleid. Geen opvallende vragen dus die indiscreet zouden lijken.

    Reageer
    #5

    Vond het in eerste instantie beetje genant, vooral toen hij vroeg of ik nog spuitend klaarkwam of niet meer.

    Reageer
    #6

    De kracht van de ejaculatie kan informatie geven over de prostaat, de urethra en eventuele functie veranderingen. Het volume van het ejaculaat kan veranderen door aandoeningen en ziekten aan het genitaal stelsel. Deze vragen zijn wel degelijk relevant bij een urologische anamnese.

    Reageer
    #7

    Zou het kunnen dat de uroloog kracht en volume van ejaculaat gaat testen ? ik heb volgende week terug een afspraake. Zijn er die dat al moeten doen hebben en die mij raad kunnen geven ?

    Reageer
    #8

    Wat zijn de klachten waarmee u naar de uroloog verwezen bent? Wat staat er in de brief van de huisarts. Dit onderzoek wordt in de regel niet uitgevoerd.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    urologische anamnese schreef mijn huisarts. Heb soms pijn in geslacht bij bij plassen en zaadlozing. Ben voordien nog wel nog nooit naar uroloog geweest.

    Reageer
    #10

    Dit lijkt gewoon een standaard onderzoek en standaard vragen bij scrotale pijn en pijn bij de mictie en het orgasme. Verder nog vragen?

    Reageer
    #11

    hoe zal uroloog precies kracht en volume van ejaculaat gaan meten en onderzoeken ?

    Reageer
Reageer op: onderzoek bij uroloog


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief