Bloeden na de 1e keer

Online ZorgZus
  • #1

    Heb het zondagavond voor het eerst gedaan, en het deed geen pijn, maar toen ik na de sex naar de wc ging, kwam ik erachter dat ik gebloed had! Ik dacht dat dat normaal was, dus ik heb er verder geen aandacht aan besteed, maar gewoon inleggers in string/onderbroek gedaan. Maar het is nu dinsdag, en ik bloed nog steeds een beetje! Is dat ook normaal? Zondagavond, en nu dinsdag bloed ik nog steeds! Niet meer zo erg als in het begin, toen plaste ik ook rood.. Ik hoor graag jullie reactie.

    Reageer
    #3
    Reageer
    #4

    Hoi , ik heb vandaag Seks gehad of naja half dan hij heeft z'n penis meerdere keren geprobeerd in te drukken maar later is die er half in gegaan ( ik ben was trouwen nog maagd)
    Maar ik weet nu niet of ik nog maagd ben want volgens hem ging hij er niet helemaal in maar mijn vagina doet wel een beetje zeer nu we hebben het in de ochtend gedaaan en het is nu 00:33 ik ben zo bang dat ik zwanger ben aub help mij!!! Ik ben een heeeeel streng opgevoed meisje dus als mijn ouders erachter komen word ik weg gestuurd naar mijn eigen land

    Reageer
    #5

    Als je seks hebt gehad, ben je geen maagd meer. Of die er nou half of helemaal in is gegaan. Maagd zijn voor je geloof, betekend dat je dus geen seks mag hebben voor het huwelijk.
    Zwanger raak je van sperma dat in je vagina terecht komt. Als hij dus is klaargekomen in je vagina, dan kun je inderdaad wel zwanger raken. In dat geval moet je dus morgenochtend meteen de Morning After Pil gaan halen.

    Reageer
Reageer op: Bloeden na de 1e keer


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief