Online ZorgZus
 • #1

  Vaginale Stank: Wie o wie kan mij helpen. Sinds 2 jaar stinkt mijn vagina heel erg. Ik heb ook erge afscheiding en ruik die doordringende geur door mijn broek heen. Ik schaam me er erg voor, en draag altijd een tampon. Dit is natuurlijk helemaal niet goed maar ik weet geen oplossing.

  Ik ben al eens naar de dokter geweest en die heeft een kweekje gemaakt en ik heb toen antibiotica gekregen.
  De geur was helemaal weg tot dat de antibiotica op was toen begon het gewoon weer van voor af aan.

  Wie heeft de oplossing voor mij, durf gewoon niet met een jongen naar bed.

  Reageer
  #2

  gewoon terug naar de huisarts! Laat het behandelen en vooral : die tampon eruit!!! draag katoen ondergoed en doe een paar keer p.d. een schone slip aan.

  Reageer

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beĆÆnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Partner content
  #3

  Hoihoi,
  Het is echt een heel vervelend probleem waar ik ook mee te kampen heb!
  Er is van alles aan gedaan en ik heb zelfs een mirena spiraaltje laten plaatsen omdat ik het idee had dat het hormonaal was.
  Wat ik er zelf aan doe is het volgende, misschien vind je het wel een beetje vreemd maar 's Morgens als ik uit bed kom is er veel afscheiding van binnen omdat dat niet echt wegloopt als je ligt.
  Ik was dan mijn handen en spoel ze goed af en wrijf dan met een natte vinger mijn vagina van binnen schoon, dat herhaal ik een aantal keren tot ik (bijna) geen afscheiding meer aan mijn vinger heb.
  Je schept dus als het ware de afscheiding uit je vagina waarbij je elke keer je vinger schoonspoelt en dus niet afdroogd.
  Je kunt dit evt. eind van de middag weer doen.
  Je hebt dan in elk geval de eerste helft van de dag geen tampon of inlegkruisjes nodig voor de afscheiding.
  Zo kun je je vagina ook weer voldoende lucht geven.
  Bij mij helpt dit en je kunt dat ook doen voordat je sex hebt en dan gewoon lekker glijmiddel gebruiken!
  Ik doe dit al meer dan een jaar zo en het gaat prima!
  Hopelijk heb je wat aan deze tip, ik wist me ook geen raad meer en heb dit zelf uitgevonden šŸ˜‰

  Reageer
  #4

  kan het geen schimmel zijn?
  daar kun je toch ook erg van stinken

  Reageer
  #5

  Een gezonde vagina ruikt licht zurig. Veel mannen vinden deze vaginageur opwindend. Sommige afwijkende geuren zijn echter wel reden om naar de huisarts te gaan.

  Reageer
  #6

  tip was je vagina alleen met water! gebruik dus geen zeep of andere middelen. probeer je vagina 3x perweek met zoutwater te spoelen, vul een lege fles met lauw water en gooi er 1grotelepel zout bij. en trouwens ik weet niet of je inlegkruisjes gebruikt/ maar die zijn ook heel slecht!

  Reageer
  #7

  Hoi meiden,

  Bij de drogist (kruitvan,etos,DA) is een vaginale douche te koop. Dat is een lege transparante fles (te vergelijken met het fotmaat van ongeveer de helft van een haarlak bus) met een witte tuut erop. Je vult de lege fles met water en er is ook een vaginale vloeistof bij te koop (Speciaal ontworpen) die je vermengt met elkaar. je doet de witte tuut in je vagina, knijpt in de fles en je vagina wordt gewassen. Al het vuil is eruit! Er zit geen geur aan maar dat mag ook niet, het is ph neutraal en voor iedereen beschikbaar. Je kunt het zo vaak doen als je wilt, ook op je werk of snel voor de seks op de toilet..

  Het merk LACTACID heeft het ook,

  groetjes p

  Reageer
  #8

  Een vaginale douche is een spoeling van de schede door een (met een injectiespuit) ingebrachte vloeistof. Zo'n schedespoeling werd vroeger gebruikt als anticonceptief middel om de zaadcellen mee weg te spoelen. Men was toen ook van mening dat een vaginale douche het lichaam hielp rein te houden.

  Een normale, gezonde vrouw heeft echter geen schedespoeling nodig. De sterke chemicaliƫn die in de doucheoplossing zitten, kunnen de cellen in de wand van de vagina beschadigen. Bovendien worden dan de goedaardige bacteriƫn, die ervoor zorgen dat er geen infecties kunnen optreden, weggespoeld en wordt zo de zelfreinigende functie van de vagina tenietgedaan. Eigenlijk bereikt men na verloop van tijd dus het omgekeerde van wat de bedoeling was.

  Het nemen van een vaginale douche om eventuele vieze geuren weg te nemen, biedt zelden soelaas. Geuren zijn meestal afkomstig van de uitwendige geslachtsdelen en kunnen het best met water en een beetje zeep worden weggewassen. Blijft de sterke geur daarna nog aanhouden, dan is er sprake van een vaginale infectie en dient de dokter geraadpleegd te worden.

  Een schedespoeling wordt met klem afgeraden indien men (mogelijk) zwanger is. Diverse preparaten bevatten immers chemicaliƫn die, indien ze worden geabsorbeerd, de foetus kunnen beschadigen.

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: stank
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief