Veel pijn in me onderbuik en onder rug

  • #1

    Hallo,

    In mei ben ik heel erg ziek geweest..volgens mijn dokter was het een zware virus..Ik had pijn in me buik, koorts,hartkloppingen en liep de hele dag overtegeven..Nu gaat het sinds een paar maanden wel ok..Maar ik blijf de pijn houden in me buik (rechts bij me onderbuik en rechts onder bij de rug) en het braken komt ook af en toe nog aanzetten..Koorts is er af en toe nog.Ik moet geregeld bloed prikken want mijn lever waardes zijn te hoog..die van de lever is aardig gedaald alleen die van me gal is nog iets aan de hoge kant..
    Ik heb vorige week een echo gehad maar daar is niks uit gekomen..De huisarts wil op dit moment nog niks doen dan binnenkort weer bloed prikken en dan kijken of die nog steeds te hoog is...
    Ik slik nu al bijna 2 weken paracetamol met codeine..dat helpt aardig tegen de pijn..

    hebben jullie een idee wat het mischien kan zijn?

    Reageer
    #2

    Ik heb ook last van soortgelijke klachten pijn in me buik en me onderrug de ene keer rechts dan weer links. het voelt aan als soort spierpijn. ik heb ook last van steken in me buik rug en last van me ribben linksboven. en ik heb last van knorrende maag/buik. Nu heb ik ook koorts hoofpijn derbij. 2 jaar terug heb ik allerlei onderzoeken gedaan, omdat ik toen ook de klachten had en bijna jaar lang last van diarree had. Maar volgens hun was ik gezond, en was er niks:s. 2 jaar later heb ik er weer last van.
    Is er iemand die zou kunnen weten wat het zou zijn?

    alvast bedankt.

    Reageer
    #3

    Heb je zelf geen enkel idee wat er aan de hand kan zijn. Je chronische buikklachten zijn dus nooit gediagnosticeerd, maar heb je zelf wel eens gedacht aan het IBS, irritable bowel syndrome?
    Met een griepje eroverheen kan dat al gauw uit de hand lopen. Heb je griep symptomen?

    Reageer
    #5

    Hallo , ik had ( ook ) steken in de rechter onderbuik ( overreactie van een blindedarm ? ) maar ook op andere punten in de buik . Als je daarnaast mogelijk ook (een beetje) zuurbranden hebt kan het mogelijk op een maagzweer duiden , dit is bij mij waarschijnlijk het geval omdat ik nu na een paar dagen 1 maal per dag 20 mg omeprazol gebruik al geen noemenswaardige klachten meer heb . En daarom zou de analyse van een zgn spastische darm dus feitelijk gewoon op een maagzweer kunnen duiden , ga dit met je huisarts eens aankaarten !

    Sterkte allemaal !

    John

    Reageer
Reageer op: Veel pijn in me onderbuik en onder rug


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief