Climax nu anti-climax

  • #1

    Ik heb ein vraag. Dit jaar is mij opgevallen dat mijn ejaculaties niet meer zijn zoals eerst. Normaal komt het ejaculaat met kracht er uit gespoten. Er zat druk achter en het kwam verr.
    Nu heb ik dat niet meer. De laatste keren loopt het er voorzichtig uit. Soms hooguit een heel klein bescheidenn kuchje bij de eerste of tweede pulserende, pompende spasme die tijdens het ejaculeren hebt. Helaas is dit geen spuiten te noemen. Op best misschien 2,5 tot 3 cm. Dat is een anticlimax en slecht gevoel!

    Hoe kan dit? Vroeger had ik power en nu druppelt het er zilig uit!
    Zelfs als ik een paar weken niks heb gedaan en je een grote explosie zou moeten krijgen van ontlading is het waardeloos.

    Ik ben ein jongen van 26 jaar oud en leef gezond. Ik eet goed en doe sporten. Waarom gebeurdt mij dit? Wat moet ik doen om normaal te worden weer?

    Reageer
    #3

    Een laag volume van het ejaculaat kan een gevolg zijn van een daling van de mannelijke hormonen. Een andere oorzaak kan een vernauwing of obstructie in de zaadleiders en de urethra zijn. Dit wordt onderzocht m.b.v. een echo onderzoek van de prostaat.

    Reageer
    #4

    De hoeveelheid is niet drastissch vermindert. Het probleem is dat er geen power meer achter zit. Langzaam komt het er uit flubberen terwijl het vroeger spoot.

    Bovengenoemde forum berichten heb ik allemaal gelezen. Sommige lijken op mijn probliem. Alleen wordt daar overbelasting gesuggereerd. Dat heb ik niet. Heb al een jaar geen vaste relatie en er gaan soms weken voorbij zonder actie.

    Is het een normaal iets dat mannen kan overkomen? Dan moeten err toch mannen zijn die het zelf ook hebben meegemaakt? Gaat het uitzelf weer over?

    Reageer
    #5

    Dat u de berichten gelezen hebt is één, maar is er ook al onderzoek gedaan, dat is het tweede.

    Reageer
    #6

    Bij mij komen er ook druppels uit en er is niks aan te doen het gebeurd gewoon

    Reageer
Reageer op: Climax nu anti-climax


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief