Soort sliert stukjes door sperma

  • #1

    hallo allemaal,

    Ik ben 18 jaar,

    Ik heb een vraag over mijn sperma.

    Ik merkte dat ik al enige tijd last heb van iets door mijn sperma heen.

    Het is een soort doorzichte plakkerige "sliertjes" soms zijn het ook wel gebroken stukjes.

    Het lijkt wel een beetje op een opgedroogd stukje lijm (in een lijn vorm van)

    Maar dan flexiebel en plakkerig.

    Weet iemand wat het is? en of het kwaad kan ?

    Of moet ik hiermee echt naar een huisarts gaan ?

    Al vast bedankt voor jullie reacties.

    Reageer
    #2

    Hi jongen van 18,

    Niet zo lang geleden heb ik het sperma van mijn vriend bestudeerd en het viel mij op dat dit ook niet volledig doorzichtig of vloeibaar is. Ook daar zaten wat lijmachtige stukjes in kleine 'brokjes'. Dit zag ik in het condoom, het kan zijn dat dit van het materiaal van het condoom afkomt in combinatie met het sperma of van sperma zelf..
    Als je sperma anders is dan normaal (let op geur, kleur en structuur) dan zal ik nagaan of je een schimmelinfectie of SOA hebt door naar je huisarts te gaan.

    Hopelijk heb je hier wat aan.

    Reageer
    #3

    Nee Em, dat kan niet van het condoom afkomstig zijn, mits je goedgekeurde en voor Nederlandse begrippen normale condooms gebruikt. Wat je zegt, klopt dus niet.

    Reageer
    #5

    Ik weet het niet zeker maar misschien komt het dat je niet zo vaak masturbeert of seks hebt. Kijk, als het sperma niet uit je penis kan komen komt er een grote hoop sperma in je zaadleider en als het er uit komt zijn er stukjes opgedroogde sperma balletjes

    Reageer
    #6

    Dat is een beetje nonsens. Als er geen zaadlozingen plaats vinden, wordt overtollig zaad gewoon dagelijks via urine met plassen geloosd.

    Reageer
    #7

    dit klopt niet, er is gewoon iets mis waarschijnlijk.
    ga voor de zekerheid gewoon even naar de huisart

    Reageer
    #8

    Ik heb hier ook last van wat kan ik doem

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Zorgen dat je voldoende drinkt en niet te vaak ejaculeren

    Reageer
    #10

    Ik heb hier ook last van. Soms een paar kleine gel-achtige stukjes, beetje geel van kleur. Soms hele slierten en dan voelt het gek tijdens ejaculatie. Mee naar de uroloog geweest, maar dat was een kort gesprek. Het heeft blijkbaar geen naam, en het is geen symptoom van een verschrikkelijke geslachtsziekte. Met de tekst dat ik me er geen er geen zorgen over hoefde te maken werd ik de deur gewezen.

    Reageer
    #11

    Ik heb al een tijdje precies het zelfde als jij beschrijft, ik vraag me af of ik naar de huisarts moet gaan of het zo moet laten. Ik schaam me er wel voor maar ik heb er geen last van.

    Reageer
    #12

    Het is een vrij normaal verschijnsel dat vooral optreedt als er te vaak zaadlozingen zijn in combinatie met te weinig water drinken. Er ontstaan gewoon klontertjes

    Reageer
Reageer op: Soort sliert stukjes door sperma


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief