”slaapgevoel” rondom lies en balzak

  • #1

    Beste,

    Vroeger had ik er zo weleens last van maar nu heb ik het steeds vaker.
    Het gaat namelijk om een soort van slaapgevoel. Je weet wel als je soms verkeerd heb gelegen dat je been of arm slaapt.
    De plek is beetje moeilijk te beschrijven maar ik ga me best doen.
    Het zit te hoogte van me lies en ik voel het ook echt bij me scheiding tussen ballen/penis/lichaam.
    Ik heb het laatste tijd vaak tijdens het zitten. Dan krijg ik een raar gevoel daar en als ik het aarnaak is het zelfs een beetje verdoofd.
    Als ik dan opsta en beetje heen en weer loop gaat het langzaam weer weg maar kan daarna weer opkomen.

    Ik weet niet of ik ermee naar de huisarts moet of niet.
    Iemand enige idee wat het kan zijn mocht het allemaal niet al te vaag zijn geworden.

    Reageer
    #2

    ja, gewoon even naar de huisarts gaan.
    groetjes, Brenda

    Reageer
    #3

    Heb je nog andere opvallende klachten die mogelijk in relatie staan tot dit verdoofde gevoel? Plas je bijvoorbeeld normaal en kun je de ontlasting goed ophouden? Heb je ook last van krachtsverlies in deze omgeving of lager in de benen? Hoelang bestaan deze klachten al? Nemen de klachten toe?

    Het lijkt erop alsof er een kleine zenuw bekneld is, maar alleen de huisarts die een onderzoek kan doen, kan met zekerheid zeggen wat er aan de hand is. Dus het advies van Brenda sluit ik mij bij aan.

    Reageer
    #4

    Niet echt krachtverlies, maar de linker kant voelt wel slapper dan de rechter kant. Ook hangt hij vaak zeg maar 180 graden gedraaid naar links en de draai begint precies waar het slaapgevoel begint.

    Reageer
    #5

    Dat is volgens mij een bloedcirculatie probleem. Hoe oud bent u? Bent u wel eens onderzocht door de huisarts voor uw bloeddruk, cholesterol, roken en vetten in het bloed?

    Reageer
    #7

    Als ik op een krukje zit dan krijg ik soms een tinteling en dood gevoel in mijn penis. Het is het zelfde gevoel als je bij iemand achterop de fiets bagagedrager zit in je been krijgt.
    Maar soms loopt het gevoel ook naar mijn ballen.
    Maar het rare wat ik vind! Is dat ik niet op mijn Penis zit om het doodfe gevoel te krijgen zo als bij je been. Dus mijn vraag is hoe kan dat?? En wat is het?!

    Reageer
    #8

    Tussen je anus en je balzak ( het perineum) loopt een zenuw. Als je net iets verkeerd zit komt er druk op die zenuw en ontstaan de klachten

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: ”slaapgevoel” rondom lies en balzak


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief