Relatieve voorhuidsvernauwing

  • #1

    Hallo, mijn eikel en een klein stuk erachter op de schacht is dus gekrompen omdat ik relatieve voorhuidsvernauwing heb en me vroeger zo masturbeerde Dit deed pijn als de voorhuid over de eikel gleed.

    Als ik mijn voorhuid nu achteruit trek dan zie ik dat het bovenste van de schacht smaller word als ervoren

    Dus mijn eikel is minder groot als vroeger en ook is de urinebuis onder de eikel minder zichtbaar geworden en naar binnen gegaan/afgeplat.

    Ik vraag me af of dit verholpen kan worden en ofdat de grootte van mijn eikel of urinebuis kan terugkeren?

    Ik maak me hier zeer druk om dus zou ik graag een duidelijk antwoord ontvangen aub

    Dankje

    Reageer
    #2

    Een relatieve voorhuidsvernauwing kan ongezond zijn als je een erectie krijgt en de bloedvoorziening wordt afgeknepen door de nauwe voorhuid.

    Het heeft geen invloed op de vorming van de penis, het plasgaatje en de urinebuis. Deze worden niet negatief beïnvloed door een nauwe voorhuid.

    De oplossing voor het eerst genoemde probleem is een besnijdenis (circumcisie).

    Reageer
    #3

    Maar mijn penis en eikel zijn pas beginnen te veranderen nadat ik tijdens het masturberen mijn voorhuid helemaal over mijn eikel begon te trekken.

    Er werd ook gedeeltelijke circumcisie aangeraden maar mijn vraag is voornamelijk of mijn schacht en eikel daarna terug volledige dikte gaan krijgen als vroeger.

    Want volgens mij is de schade die ik opgelopen het identiek aan die van te hard masturberen in dit geval door een veel te spannende voorhuid.

    Is de schade omkeerbaar en zullen deze delen van mijn penis terug het gewoon volume krijgen als vroeger en hoe lang duurt dit ongeveer?

    Dankje

    Reageer
    #4

    Omdat de nauwe voorhuid die over de eikel geschoven is strak staat door het toompje, lijkt de penis van vorm veranderd te zijn. Omdat de penis zacht weefsel is en mee vormt met deze strakke voorhuid. Hierbij wordt geen weefsel van de penis beschadigd of permanent van vorm gewijzigd. Niets om je zorgen over te maken dus, en na de besnijdenis zal de penis zijn natuurlijke vorm zonder belemmerende voorhuid volledig hervinden.

    Hoe kom je erbij dat masturberen schadelijk is? Wie heeft jou dat fabeltje verteld?

    Reageer
    #5

    En ook omdat als mijn penis slap is de eikel en top van de schacht dunner zijn dan 1 jaar geleden, hoe kan dit dan tonend zijn als hij slap is zonder dat er blijvende schade is? Dus als ik niet meer masturbeer gaat dit geleidelijk aan terug de normale grootte aannemen veronderstel ik? Of kan alleen (gedeeltelijke) besnijdenis dit probleem verhelpen?

    Dankje

    Reageer
    #6

    Aperte onzin!

    Reageer
    #7
    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Hoi, ik heb gehoord dat bij mijn penis (in stijve conditie niet over de eikel heen kan, slap wel) ook vaseline mogelijk is ... Klopt dit en hoe moet dit?

    Reageer
    #10

    Dat hang maar helemaal van de vernauwing af. Ik zou daar wel heel voorzichtig mee zijn. Het kan namelijk ook misgaan. Het kan gebeuren dat je de voorhuid dan niet meer terug krijgt over de eikel. Dan loop je het risico op een Spaanse Kraag.
    Het beste zou zijn om naar je huisarts te gaan. Die kan er een speciale zalf voor voorschrijven.
    Als je de vaseline wel wilt gebruiken, smeer dan de voorhuid en de eikel in met vaseline en probeer de voorhuid voorzichtig beetje bij beetje naar achteren te schuiven.

    Reageer
Reageer op: Relatieve voorhuidsvernauwing


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief