Irritatie na besnijdenis! Graag advies aub…

  • #1

    Hallo,

    Ik ben 21 jaar en heb in februari vorig jaar (2009) een besnijdenis ondergaan omdat ik een te nauwe voorhuid had. Tijdens de operatie is er toen een infectie ontstaan vanwege een vuiltje o.i.d en heb toen een aantal weken langer moet wachten voordat ik redelijk was hersteld.

    Nu weet ik dat het in het begin met name behoorlijk gevoelig kan zijn, ook vanwege het litteken weefsel etc. maar nu na al die tijd voelt het nog steeds gevoelig rond het litteken en op de eikel zelf. Dat is met name wanneer ik er gewoon met m'n hand overheen ga, onder de douche wanneer er bijvoorbeeld zeep wordt gebruikt is dit niet het geval. Het is uiteraard wel sterk verminderd sinds de operatie maar op een of andere manier heb ik toch nog steeds het gevoel dat het niet helemaal fijn is genezen. Ik heb hier nog niet over gesproken met m'n huisarts of specialist. Met name met de seks speelt dit probleem vaak voor mij, zowel mentaal als fysiek, ik wordt een beetje nerveus aangezien ik in m'n hoofd weet wat voor pijn/irritatie ik kan gaan voelen en dat komt ook niet ten goede in bed uiteraard.

    Voordat ik een arts of specialist wil raadplegen zou ik graag wat meningen/ideeën van jullie willen horen.

    Alvast bedankt!

    Reageer
    #2

    ben je los of strak besneden?hoe gaad het rukken,heb je dan geen pijn.toen ik pas besneden was gebruikte ik zwitsal baby poeder om zo snel mogelijk een hoornlaagje op de eikel te krijgen.nu trek ik mij gewoon droog af d.w.z.zonder poeder of glijmiddel.als ik jouw was zou ik dit enkele weken proberen.ik hoor wel hoe het gaad.

    Reageer
    #3

    Normaal gesproken komt er binnen een maandje na de besnijdenis wel een hoornlaagje over het slijmvlies van de eikel waardoor de eikel een stuk minder gevoelig wordt.

    Is het plekje waar je het over hebt nog steeds ontstoken, is het rood en gewollen en doet het pijn? En is er voldoende ruimte bij een erectie of staat het littekenweefsel van de circumcisie dat misschien wat strak en is de wond misschien wat te nauw genezen?

    Reageer
    #4

    Dat de glans nog steeds gevoelig kan zijn dat kan ik mij een beetje voorstellen want er zit geen bescherming van de voorhuid overheen. Maar dat het toompje nog steeds heel erg gevoelig is, vind ik toch een beetje vreemd. Het zou kunnen dat er een zenuwtje wat bekneld is geraakt tijdens de genezing van de operatiewond in het littekenweefsel. Je zou de chirurg kunnen vragen er nog eens naar te kijken of het misschien nodig is om wat littekenweefsel te verwijderen. Het moet in ieder geval beoordeeld worden door een arts om vast te stellen wat er aan de hand is.

    Reageer
    #5

    @satopex, weet niet precies wat je bedoelt met los of strak besneden, maar ik ben iig tot over m'n eikel m'n voorhuis kwijt en als ie in erectie stand is staat m'n huid wel redelijk strak. Met het masturberen gaat het over het algemeen wel prima, maar ik voel wel de gevoeligheid van het litteken weefsel. Wat ook erg gevoelig is, is de eikel vlak nadat ik klaar ben met masturberen en dan de eikel schoonmaak.

    @Frank, er is in principe niks meer ontstoken en het is ook niet meer rood, ik ben ongeveer 1,5 maand na de operatie teruggegaan naar de chirurg omdat ik een behoorlijk infectie had opgelopen tijdens de operatie en daardoor dus een bloeduitstorting had. Ik was er niet gerust op om zeker te zijn dat het genezen was maar de chirurg deed er naar mijn mening redelijk laconiek over en zei dat alles prima was. Zou het kunnen dat doordat ik die bloeduitstorting heb gehad het hele genezingsproces een beetje een opdonder heeft gehad?

    Bedankt alle drie voor jullie adviezen, misschien is het toch maar eens slim om dit bij een specialist/chirurg aan te kaarten.

    Reageer
Reageer op: Irritatie na besnijdenis! Graag advies aub…


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief