bult

  • #1

    Dikke, Harde Bult Onder Eikel:

    Ik heb vlak onder mijn eikel een dikke bult van ongeveer 0.5cm. In erectie wordt die bult hard en er loopt een bloedvat naar toe. Dat bloedvat is zelf ook dikker geworden.

    Ik durf zelf echt niet naar de huisarts te gaan! Gaat dit vanzelf over?

    Ik kan er verder niks over vinden op internet...
    AUB Help?!

    Reageer
    #2

    ik heb precies het zelfde probleem doet verder ook geen zeer.

    Reageer
    #3
    Reageer
    #5

    weet iemand een oplossing voor die of gaat het van zelf weg als die slap is voel ik het bultje trouwens ook gewoon.

    het is geloof ik wel iets minder groot geworden maar zit er heeel duidelijk durf zo echt niet wat te doen met me vriendin

    Reageer
    #6

    Zonder lichamelijk onderzoek door een arts is er geen diagnose te stellen. Zonder diagnose kun je geen behandeling bepalen of advies geven.

    De huisarts kent je medisch dossier en kan lichamelijk onderzoek doen. Ga naar de huisarts voor een betrouwbare diagnose.

    Wil je laten weten wat je huisarts jou geadviseerd heeft?

    Reageer
    #7

    en wat als ik liever niet na de huisarts wil? is er geen andere manier of mensen die het zelfde hebben gehad?

    Reageer
    #8

    Het is verstandig even naar de huisarts te gaan. De huisarts kan lichamelijk onderzoek doen en een diagnose stellen. Je zou hier een foto kunnen plaatsen van de bult. Er zijn verschillende mogelijke oorzaken van een bult op de penis, en dat is afhankelijk van hoe het eruit ziet. Het beste in ieder geval.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    ok. ik wacht nog even een tijdje af omdat ik er verder geen last van heb. en als het niet minder word ga ik na de huisarts.

    En ik ben `15 jaar kan ik wel gewoon een afspraak maken met me huisarts? zonder dat me ouders dat weten?

    Reageer
    #10

    Vanaf je twaalfde heb je beslissingsrecht over medische behandelingen aan jouw lichaam, dus als je vijftien bent, kun je alleen naar de huisarts. De huisarts heeft ook geheimhoudingsplicht. let er wel op de je ouders op de verzekeringspaieren kunnen zien dat je naar de huisarts geweest bent.

    Toch is het aan te raden iemand mee te nemen naar de huisarts, of je nu minderjarig bent of niet. Maar juist als je het spannend vindt, kun je misschien iets vergeten van wat de huisarts je vertelt, het is dus ook gewoon meer als steun.

    En waarom mag je vader of moeder niet mee? Lichamelijk onderzoek aan de genitaliën vindt plaats in een onderzoekskamertje dus je ouders kunnen gewoon in de spreekkamer blijven en hoeven helemaal niets van je piemel te zien als jij dat niet wilt. En dat is trouwens helemaal niet vreemd voor een jongen van vijftien.

    Ik zou gewoon met je vader of moeder gaan, of een oudere broer of zo. Dan doe je het `t meest volwassen en neem je jouw verantwoordelijkheid, die je volgens de wet dus mag hebben.

    Reageer
    #11

    de huisarts zegt dat het vanzelf weg moet gaan maar het zit er al een paar maanden en aangezien ik een vriendin heb die onderhand ook wel is wat verder wil gaan weet ik niet zo goed wat ik moet doen denk dat ik het maar uitmaak en hopen dat de bult vanzelf verdwijnd het werd laatst wel wat minder maar het komt nu erger terug...

    Reageer
    #12

    Maar wat is het nu volgens de huisarts? dat schrijf je namelijk niet op.

    Reageer
    #13

    ja dat heeft die niet gezegd waarschijnlijk iets met vet bla bla ofzo weet niet precies of onstoken haarzakje maar dat lijkt me sterk want daar groeit geen haar...

    Reageer
    #14

    Och, dan is het een talgbultje. Talgkliertjes zitten over de gehele penis is het gehele scrotum verspreid. dat is heel normaal. Talgkliertjes houden de huid soepel omdat de penis en de zak sterk kunnen krimpen en zwellen, is het belangrijk dat de huid soepel blijft en er dus relatief veel talgkliertjes in de huid van de penis en het scrotum zitten. Sommigen zijn wat groter en andere zijn weer wat kleiner. Er kan er zelfs af en toe eentje ontstoken raken en dat kan ook helemaal geen kwaad.

    Reageer
    #15

    als dat zo is is het fijn om te horen maar hoorde ook iets over vet dat het weg gesneden moet worden wie weet daar wat van?

    en zo'n talg bultje moet vanzelf weg gaan? zo ja hoelang duurd dat dan ongeveer?

    Reageer
Reageer op: bult


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief