Stinkende Piemel

"/> Stinkende Piemel - Medische Forum - Dokter.nl

Stinkende Piemel

 • #1

  Hallo,

  Ik heb af en toe last van een stinkende piemel.
  De ene periode wat meer dan de andere periode.

  Vroeger waste ik mijn piemel altijd met zeep, omdat ik gelezen had dat zeep niet goed is was ik hem al minstens een jaar bijna altijd met alleen lauw water, héél af en toe die ik het nog eens met zeep maar spoel het er dan goed af met water. Maar ook al was ik hem heel goed elke dag en alleen maar met water, toch stinkt hij nog af en toe en daar ben ik niet zo blij mee. Ben nog maagd en als ik later een vriendin heb wil ik niet dat ze ondekt dat hij stinkt, dat zou zo'n afknapper zijn voor haar.

  Ik heb hypospadie, of beter gezegd mijn plasgaatje komt niet uit in mijn eikel maar een stukje eronder. Dit zeg ik omdat ik soms niet zeker weet of de stank van mijn eikel komt of uit het plasgaatje, is dat laatste geval ook mogelijk??

  Wat kan ik hier aan doen en wat is de oorzaak?
  Mijn voorhuid gaat super gemakkelijk over mijn eikel, ook in stijve toestand, dus daar ligt het probleem ook niet.

  Jongen, 21 jaar.

  Reageer
  #2
  Reageer
  #3

  het is normaal dat de piemel een beetje ruikt. dat is de natuur. vrouwtjes die op je vallen kunnen dit erg aantrekkelijk vinden. ik heb het nu niet over ziektes of afwijkingen maar over normale penisluchtjes die iedere man in meer of mindere mate heeft. je hypospadie heeft hier in principe weinig mee te maken als je voldoende regelmatig onder de voorhuid wast, inderdaad met gewoon water.

  Reageer
  #4

  Het kan zijn dat je de frisse geur van zeep opwindender vindt dan het luchtje van je partner, maar andersom kan ook. Als nu net gesport hebt of al de hele week met dezelfde onderbroek loopt, lijkt mij het wel zo fris even te douchen...

  Reageer
  #5

  Ik heb het niet over een beetje ruiken, maar echt stinken, een vislucht of rotte eieren geur zeg maar .. oke niet altijd zo erg natuurlijk maar alvast geen normale penis geur.
  Ik was hem elke dag dus daar ligt het niet aan.

  Reageer
  #6

  Misschien heb je een soa of een urineweginfectie onder de leden. Zo'n hevige geur is niet normaal. Ga even naar de huisarts voor een behandeling.

  Reageer
  #7

  Heb het nog nooit gedaan dus een soa lijkt me niet ..
  En dat laatste denk ik ook niet, aangezien ik het maar af en toe heb.

  Reageer
  #8

  ik heb al meer op deze site geschreven dat als je geen luchtjes meer aan penis wil je eigen moet laten besnijden.ik had zelf ook veel last van smegma vorming en dat gaad stinken.nadat ik besneden ben heb ik totaal geen last meer van geurtjes.de meeste mannen zijn bang om deze ingreeb te ondergaan om reden dat ze veel pijn of niet meer kunnen aftrekken. bij mij was het binnen 4weken geheel genezen en het aftrekken gaad ook prima zelfs beter als met voorhuid.er zijn verschillende centra"s in nederland waar je kund laten besnijden.als de kosten niet door de verzekering worden betaald kost dat ongeveer 310euro.

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Bedankt voor de reactie, maar ik zie het inderdaad niet zitten om me te laten besnijden.

  Een beetje genant om te zeggen maar ik heb nogal vaak last van voorvocht als ik, ook al is het maar een klein beetje, opgewonden ben.
  De één heeft het nooit de ander veel .. tja.
  Waar ik op doel: Kan die geur ook voortkomen uit opgedroogd voorvocht?

  Misschien heeft zweten er ook invloed op? Mwa .. anders moet ik hem maar 2 keer op een dag wassen als er niks anders op zit. 😛

  Reageer
  #10

  Blijkbaar ben je nog erg onervaren met seksualiteit en ben je die nu aan het ontdekken. Voorvocht is heel normaal, en geeft aan dat je eigenlijk klaar bent om echt te vrijen. Natuurlijk heeft dat wel een luchtje, en laat dat nu juist het luchtje zijn dat vrouwen die jou leuk vinden een prettig en opwindend luchtje vinden. Maar je komt er wel achter, bij jou functioneert alles in ieder geval helemaal normaal.

  Reageer
  #11

  Hmm, al een hele tijd geen luchtje meer gehad aan mijn penis, het komt dus met periodes.
  Tis maar heel af en toe dus ga me er niet meer druk om maken. 😉

  Reageer
  #12

  De oorzaak kan ook liggen aan je eet/drinkpatroon.
  Wanneer je bijvoorbeeld veel koffie drinkt, hartig eet, weinig fruit tot je neemt, resulteert dit absoluut in een andere geur dan wanneer je veel fruit eet en sapjes drinkt.

  Reageer
  #13
  Reageer
  #14

  Ik heb hier ook last van. Maar ik heb er nog een ander probleem bij. Want mijn voorhuid was tot een paar maanden geleden te strak, dus ik kon het niet goed wassen. Nu lukt dat wel goed, alleen is het nog heeeeel erg gevoelig. Als ik de waterstraal van de douche erop laat, doet dat echt zeer. Ook de huid net onder de eikel doet zeer dan, waardoor ik het ook niet echt kan aanraken om het te wassen.

  Ik ben trouwens 21, en kan geen soa hebben, als je begrijpt wat ik bedoel.

  Ik word er een beetje moe van, van dat kolere ding, en ik denk dat ik het er maar af ga laten halen, want s*x zal ik toch nooit hebben, en ik heb alleen maar last van dat ding.

  Reageer
  #15

  Als je de voorhuid regelmatig heen en weer haalt iedere keer als je doucht, dan zal het steeds een beetje beter worden. Op de dunne en gevoelige slijmvlies laag van de eikel groeit dan ook wat eelt waardoor het allemaal wat minder gevoelig wordt.

  Als het voor jouw idee niet afdoende is, kun je je eenvoudig laten besnijden, valt erg mee en lost al je problemen in één klap (!) op!

  Reageer
Reageer op: Stinkende Piemel
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif