stank eikel, eikel stinkt"/> stank eikel, eikel stinkt - Medische Forum - Dokter.nl

stank eikel, eikel stinkt

 • #1

  Hallo, mijn eikel stinkt, niet naar plas maar iets anders. Ik weet niet wat het is, maar ik ben er liever van af. Het is een tijd geleden begonnen. Ik was bijna elke dag mijn eikel, dus daar ligt het niet aan. Dat doe ik gewoon met water. Mijn huisarts weet niet wat er is, hij zegt dat het aan mijn leeftijd ligt (ik ben 17) Wat denken jullie hierover?

  Reageer
  #2

  Juist door iedere dag de penis te wassen neemt de afscheiding van smegma toe. De oplossing lijkt dus tegenstrijdig, maar door de penis niet meer met zeep te wassen en alleen met water nemen de klachten vanzelf af.

  Vreemd dat de huisarts dit niet weet. Dit is erg eenvoudige medische informatie die alom bekend is...

  Reageer
  #3

  Bedankt voor je reactie, maar ik zei dus al, dat ik het alleen met water was. Dat vond ik ook het vreemde. Ik kon me inderdaad voorstellen dat het net zo werkt als je hoofdhuid, als je je vaker met shampoo doucht wordt je haar juist sneller vet. Daaorm waste ik alleen met water.
  Maar ik heb nog nooit gehoord van smegma, is dat hetgene dat stinkt?

  Ja, mijn huisarts is best slecht, ik heb nog nooit wat aan hem gehad, hij weet het nooit.

  Reageer
  #4

  Weet je niet wat smegma is? En dan heb je kritiek op je huisarts?

  Smegma: http://www.sexwoordenboek.nl/smegma.html

  Smegma met plaatje: http://nl.wikipedia.org/wiki/Smegma

  Reageer
  #5

  Nou, dat smegma zoals op dat plaatje te zien is heb ik nog nooit gehad.
  Er is bij mij dan geen zichtbare oorzaak voor de stank voorzover ik weet.
  En ja, ik vind mijn huisarts slecht, hij is geacht het te weten, niet ik. Anders zou een huisarts niet nodig zijn. Maar aangezien jij al verbaasd reageert dat ik smegma niet ken, is het ronduit absurd dat mijn huisarts daar niet over begon. En het is niet alleen met dit, hij heeft NOOIT de oplossing voor een probleem.
  Ik heb trouwens in lichte mate PPP(pearly penile papils) ook wel bekend als corona divina(ja, dat ken ik dus wel!) Maar zou dat er misschien wat mee te maken hebben?

  Reageer
  #6

  je eigen srak laten besnijden zodat de eikel geheel bloot ligt.in nederland zij er verschilende centra"s.je kan zonder voorhuid goed aftrekken.de kosten zijn ongeveer 325euro. het duurd 4weken dat het volledig genezen is.ik heb mij 15jaar geleden laten besnijden en zou geen voorhuid meer willen.je heb dan geen last meer van smegma.veel sucses..

  Reageer
  #7

  Ik ben ook besneden toen ik 21 was. Nooit meer last van luchtjes of andere problemen.

  Reageer
  #8

  Hallo,

  Ik heb af en toe last van een stinkende piemel.
  De ene periode wat meer dan de andere periode.

  Vroeger waste ik mijn piemel altijd met zeep, omdat ik gelezen had dat zeep niet goed is was ik hem al minstens een jaar bijna altijd met alleen lauw water, héél af en toe die ik het nog eens met zeep maar spoel het er dan goed af met water. Maar ook al was ik hem heel goed elke dag en alleen maar met water, toch stinkt hij nog af en toe en daar ben ik niet zo blij mee. Ben nog maagd en als ik later een vriendin heb wil ik niet dat ze ondekt dat hij stinkt, dat zou zo'n afknapper zijn voor haar.

  Ik heb hypospadie, of beter gezegd mijn plasgaatje komt niet uit in mijn eikel maar een stukje eronder. Dit zeg ik omdat ik soms niet zeker weet of de stank van mijn eikel komt of uit het plasgaatje, is dat laatste geval ook mogelijk??

  Wat kan ik hier aan doen en wat is de oorzaak?
  Mijn voorhuid gaat super gemakkelijk over mijn eikel, ook in stijve toestand, dus daar ligt het probleem ook niet.

  Jongen, 21 jaar.

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  hallo,

  sinds een paar weken stinkt mijn eikel behoorlijk. In hetbegin was het niet zo erg maar het werd erger en erger en er kwamen een soort rode stipjes zienbaar op mijn eikel.Het jeukte heel erg maar na ongeveer een week was de jeuk weg en de stipjes waren bijna allemaal verdwenen. Maar nu is er nog steeds een aardig stankje en als ik me was komen er een soort wit spul van mijn eikel af... ik mag wassen wat ik wil maar het blijft er maar af komen. Mijn vriendin vind dit er onaangenaam en wil geen orale sex meer hebben wat ik heel jammer vind ... Kan iemand mij dit helpen weg te halen ?

  Reageer
  #11

  @1987kkk

  je hoeft je echt niet te schamen voor een meisje hoor, denk je dat zij nooit last hebben van een stinkende vagina! gewoon je penis goed wassen als je een afspraakje hebt! en al heb je het vergeten zeg je dat je even naar de wc moet! daar kun je penis chekken/wassen.
  en als je heel dronken bent dat je vergeet te wassen of te chekken, dan zullen jij en je partner door de drank daar alle bij geen last van hebben!

  groetjes ; jongen 25

  Reageer
  #12

  Ja ik ben besneden dus helemaal geen last van een stinkende penis, en ik ben er super blij mee. ook is het zo dat het veel hygenischer is en dat de vrouwen van hygenisch houden ;-)er wordt gezegd dat het aftrekken, neuken enz. minder lekker is, maar daar heb ik helemaal niks van gemerkt van ik voel het ultieme bij een orgasme.

  Reageer
  #13

  Iedere dag inwrijven met fugidine.
  Gr.

  Reageer
  #14

  Ik denk dat je Fucidine bedoelt... Alleen op recept verkrijgbaar.

  Emma

  Reageer
  #15

  hoihoi ben het volkomen met je eens,ik heb hier niets aan toetevoegen.

  Reageer
Reageer op: stank eikel, eikel stinkt
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif