af en toe heel kleine piemel

  • #1

    Ik ben niet groot geschapen zoals dat heet. Daar heb ik geen probleem mee en mijn vrouw zeker ook niet. Het is normaal een klein middelmaatje als ik het na tennis of zwemmen vergelijk, maar af en toe dan is het maar een pukkeltje. Niet eens na het befaamde koude water, maar ook na fietsen enzo. Graag dus een middeltje dat hij niet zo krimpt. het gaat me er dus echt niet om om met een grote op te scheppen, maar als ik zo'n heel kleintje heb wring ik mij echt in bochten om me bij het douchen niet te laten zien. Een smeerseltje of iets derfelijks is welkom BVBD Marc

    Reageer
    #2

    Beste Marc, helaas is jouw probleempje niet met een smeerseltje te verhelpen. Het is normaal dat de penis slechts lengte heeft als het "nodig is".
    Sommige mannen overwegen een operatie ter verlenging van de schacht, maar dat is niet aan te raden.

    Reageer
    #3

    Dat heet een krimper Marc,

    Mijn man heeft gelukkig ook geen grote en die krimpt dan wel s door de kou. Heeft ook met bloedtoevoer te maken. Zijn geheim als we dan met vrienden in de Sauna moeten of na tennis : Eerst gaan plassen en dat weer even ophouden en dan weer verder plassen.Je kunt hem dan ook een beetje helpen, maar dat moet je niet overdrijven haha.

    Nou succes ermee en verwacht geen wonderen.....

    Ciao, Ankie

    Reageer
    #4

    Ik begrijp helemaal wat je bedoelt! De mijne is na het sporten ook helemaal gekrompen, terwijl anderen met een enorme penis blijven lopen. Erg frustrerend. Door het schaamhaar weg te scheren lijkt mijn kleintje wel iets groter. Misschien een idee?
    Als we naar de sauna gaan, dan masturbeer ik eerst; ook dan blijft 'ie nog even een mooi formaat, maar niet meer stijf.

    Ik sta open voor andere ideeen...

    Reageer
    #5

    Dank voor jullie reakties.
    Iets rigoreus als een penisvergroting is voor mij inderdaad niet aan de orde, omdat het voor onze sex niet nodig is.Dan maar af en toe voor lulletje lopen. Het nadeel van scheren is denk ik dat je er extra aandacht op richt. De truc met het plassen en stoppen zal ik wel proberen en een beetje opwrijven doe ik af en toe al. Mogelijk dat de kombinatie genoeg opleverd. Het hoeft zeker geen grote te worden als hij maar voor mijn doen normaal is. mogelijk komt er toch nog iemand met dat smeerseltje. Groeten Marc.

    Reageer
    #6

    Ik heb het zelfde probleem heel iritand altijd als ik gevoetbalt heb of gesport of gezwomen heb ik een kleine penis dus voordat ik ga douchen eigelijk ga ik altijd gewoon eerst naar de wc en friemel ik er gewoon aan tot ie bijna stijf wordt en dan ga je je gewoon omkleden en dan is ie meestal normaal formaat.

    Reageer
Reageer op: af en toe heel kleine piemel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief