Bultje in lies, wat is dit?

  • #1

    heb al enige tijd (zo lang dat ik het niet weet sinds wanneer.) een bultje in mijn lies.
    Eerst was het niet eens opvallend qua gevoel, maar nu is het ter grote van een kleine knikker, dus kan hem vastpakken, ook is hij erg gevoelig (lees pijnlijk.)

    Misschien iemand ervaring mee? Hij deed eerst niet pijn, was wel wat gevoelig, maar pijnlijk nee.
    Nu is hij pijnlijk, ook bij aanrakingen.

    Reageer
    #2

    het zou een opgezette klier kunnen zijn.
    met bultjes altijd voor de zekerheid even naar de huisarts,
    groetjes, Brenda

    Reageer
    #3

    Hallo,
    Ik had zo'n vijf a zes weken ook zo'n bultje in mijn lies, totdat het erg pijnlijk was waarbij ik moeite had met het lopen. En ben langs geweest bij de dokter en zij had mij verteld dat het een ontsteking was wat er uitgesneden moest worden. En dat hebben ze vorige week gedaan wat erg pijnlijk was, maar ben er nu vanaf. Ga zeker langs bij de huisarts, want anders wordt het alleen maar groter en pijnlijker.

    Groetjes.

    Reageer
    #4
    Reageer
    #6

    Hoi,

    Ik heb net ook een bultje in mijn lies ontdekt. Ik dacht eerst (paar weken terug) dat het een puistje zou zijn of iets dergelijks. Maar het zit er nu nog steeds.

    Het is een klein bultje ter grote van een knikker. Toen ik er aan 2 kanten een beetje op drukte, kwam er pus uit.. Maar er bleef een klein balletje zitten.
    Het is niet echt pijnlijk, maar voel het wel als ik er nu op druk. Ook kan ik hem vast pakken en er als het ware onder komen met mijn vinger.

    Ik heb al wat dingen gelezen, over lymfeklieronstekingen, en ontstoken haarzakjes, maar wil toch graag wat reacties op mijn symptomen. Weet iemand wat het is?

    Groetjes,
    Sascha

    Reageer
    #7

    Het pus wijst op een ontsteking. Normaal gesproken ruimt het lichaam deze ontstekingen zelf op. Doordat je het opengemaakt hebt, kan er weer een nieuwe infectie optreden. Daarom moet je het goed schoonhouden door bijvoorbeeld flink de douchekop erop te zetten en het flink uit te spoelen. Laat het daarna verder open en sluit het wondje niet af. Hoogstwaarschijnlijk is het gewoon een ontstoken puistje geweest.

    Reageer
    #8

    Hallo
    ik heb sinds kort een lies ontsteking
    en ben naar de dokter geweest
    hij zei je hebt een lis ontsteking ik moet nu ontstekingsremmers
    inemen
    die helpen niks
    moet nu naar de kinesist en ik moet oefeninge doen ze helpen niks
    wat moet ik doen

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Bultje in lies, wat is dit?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief