Bloed in urine

  • #1

    Ik heb een lange tijd pijn/steken op dezelfde plek helemaal links in mijn onderbuik, ben ervoor bij de huisarts geweest en daar zag hij dat er bloed in mijn urine zit. Ik ben ondertussen bij de uroloog geweest,en die heeft in mijn blaas gekeken, ze zag niets bijzonders vertelde ze, er zaten wel geïrriteerde plekken dus dat bloed zou daar door komen. Ik heb nog steeds bloed in mijn urine. De huisarts had 2 weken geleden bloed laten prikken omdat zij zag dat het niet goed met me gaat, ik ben extreem moe en lusteloos, eten smaakt me niet. De uitslag van het bloed was dat mijn Leukocyten waren verhoogt ik moest twee weken later nog een keer bloed laten prikken dat was gisteren, daar kwam uit dat de Leukocyten waren verhoogt. Ik krijg overmorgen weer een echo van mijn buik, de vorige keer kwam er niets uit. Ik weet niet wat ik ervan moet denken, De uroloog zei dat het kan dat mensen bloed hebben in hun urine, maar dat gaat er bij niet in. Ik wilde mijn verhaal hier kwijt, misschien heeft iemand het zelfde of weet iemand mij meer te vertellen. ben er allemaal niet gerust op.

    Groetjes Pitty.

    Reageer
    #2

    Sorry ik ben er vergeten bij te zetten dat ik geen blaasontsteking of nierstenen heb.

    Reageer
    #3

    Bloed in de urine wordt hematurie genoemd. Lees de iki over hematurie: http://nl.wikipedia.org/wiki/Hematurie

    Reageer
    #5

    Goed dat er meer onderzoek wordt gedaan!

    Wacht even het aanvullende onderzoek af zodat er meer informatie is want er zijn vele verschillende mogelijke oorzaken van bloed in de urine.

    Als je meer gegevens hebt, laat het dan weten, misschien kunnen we je verder helpen.

    Reageer
    #6

    Bedankt voor je reactie Maaike, ik zal jullie zeker op de hoogte houden.

    Reageer
    #7

    Ik ben bij de Huisarts geweest..ze had nog steeds niet het verslag van de Uroloog..dus heeft ze ernaar toe gebeld..ze moeten het nog schrijven zeiden ze..dus dat moeten we even afwachten..

    Ze heeft me nu door verwezen naar de Internist na de uitslag van de buik echo daar kan ik 13 januari terecht..

    Ze heeft me een deel van mijn dossier meegegeven..daar staat in dat ik de ziekte van beurger heb..dat wist ik niet..ook staat erin Uterus is sterk vergroot..Dubieus op de voorwand een wat echoarm gebiedje..In de bovenbuik veel faeces..Concrementen van de beide nieren zouden schuil kunnen gaan..Ongewijzigd enkele flebolieten in het kleine bekken..en ik heb persisterende Leucocytose..

    Reageer
    #8

    Buerger is een steeds terugkerende onsteking van de bloedvaatjes bijvoorbeeld als gevolg van roken. Je zult vast last hebben van koude handen en voeten, tenminste dat komt vaak bij Buerger voor. Het zou dus de leucocytose kunnen verklaren, veel witte bloedcellen die de ontstekingen van de Buerger aan het bestrijden zijn.

    Je baarmoeder is wat groter dan normaal en ze zien er iets wat er normaal gesproken waarschijnlijk niet hoort dat ze niet met echo kunnen vaststellen.

    Omdat je darmen vol zitten met poepjes kunnen ze de nieren niet goed zien, want daar waren ze naar op zoek want ze dachten dat je nieren misschien stuk waren en dat dat het bloeden in de urine veroorzaakte, maar dat heeft de cho dus door de poep die ervoor zit in het echobeeld dus niet kunnen bevestigen, dat is jammer dus, want nu weet je nog niet of je nieren beschadigd zijn.

    De flebolieten heb je al langer dus dat geeft geen nieuwe informatie. (http://www.dokter.nl/forum/Hart-bloed-bloedvaten/77408-flebolieten.html).

    Afwachten dus wat de internist verder wil onderzoeken. En als je rookt, stoppen!

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ik wist niet dat ik flebolieten had in het kleine bekken..kan dat kwaad?..kan het ook pijn en of bloedverlies in de urine geven?

    De Uroloog gaat overleggen met mijn Huisarts maar in feite hoefde ik niet terug te komen bij de Uroloog, ze wilde een CT scan laten maken maar ze verwacht daar niets uit, dus zei ik dat het dan niet hoeft voor mij.Ze vond het ineens normaal dat ik nog steeds bloed heb in mijn urine.

    Verder is er mij ook nooit verteld over dat dubieus echoarm gebiedje op mijn baarmoeder.Want in feite zei ze dat de foto's en echo goed waren, maar nu ze me doorstuurt naar de Internist kreeg ik het laatste deel van mijn dossier mee, dus een brief met deze info.Als er niets uit komt bij de Internist is kan ze niets meer doen voor mij.

    Toch vreemd dat er mij nooit verteld is dat ik de ziekte van buerger heb, zien ze dat in het bloed?

    Bedankt voor het snelle antwoorden

    Groeten Pitty

    Reageer
    #10

    En ook vreemd dat ze dan geen nieuwe buikfoto maken als ze niets konden zien omdat de darmen vol zaten.

    Reageer
    #11

    De diagnose Buerger kan gemaakt worden op basis van de klinische symptomen: gevoelloosheid, tintelingen en een branderig gevoel in de handen en vingers. Ontstekingen in de bloedvaten bevestigt de verdenking.

    Reageer
    #13

    Ik denk dat je niet moet ongerust maken want ik heb dat ook al lang De dokter zegt dat er veel vrouwen dat hebben wat ik doe alle jaren een onderzoek. groetjes Anita

    Reageer
    #14

    Wat Anita zegt is pertinent onwaar. Bloed in de urine is niet normaal. Ga naar de dokter!

    Reageer
    #15

    Hallo ik ben 14 jaar en ik ga al jaren een keer of twee keer per jaar naar ziekenhuis en daar onderzoek doen omdat ik bloed in me urine heb maar alleen met microscoop kun je dat zien ik maak me best zorgen want ik heb gehoord dat je kans hebt op verveelde ziektes ik voel me altijd gezond maar drink niet veel water voor de rest eet ik normaal en beweeg ik veel want ik ga nu al best lang naar ziekenhuis en maak me nu best zorgen groetjes Romy

    Reageer
Reageer op: Bloed in urine


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief