Terugkerende blaasontsteking, helpt Care-free D-Ma

  • #1

    Hallo allemaal,

    ik ben een vrouw van 49 jr, regelmatig terugkerende blaasontsteking, momenteel ook last van, Nitrofurantoine gekregen, las op internet over Care-free D-mannose, heeft iemand hier ( positief of negatief ) ervaring mee ? Ik slik sinds gisteravond ook ter ondersteuning Bional cranberry tabletten, voelt nu beter aan. Ik ben dus van plan om dat Care-free D-mannose te kopen,op de site staan wel positieve mailtjes over gebruikers, maar of dit echt is ? Laatste blaasontsteking was bijna 2 jr geleden, dus niet zo *erg* als je soms leest van mensen, maar heb het bij elkaar toch wel zo;n 20 x gehad in mijn leven. Hoop dat iemand raad kan geven over die d-mannose

    Reageer
    #2

    Onzin. Het is goed voor de portefeuille van de producent en de winkelier.

    Houdt je aan de leefregels van de huisarts, en gebruik je medicatie goed. Cranberries zijn inderdaad wél nuttig bij blaasontstekingen.

    Reageer
    #3

    Hallo,

    Ik heb het besteld en bij mij werkt het perfect. Als ik blaasontsteling voel aankomen, wat je als je het vaak genoeg hebt gehad precies voelt. Neem ik een theelepel door heet water en daarna is het meteen weg! Ik heb het altijd in huis..

    mvg

    Reageer
    #4

    hoi
    nou is geen onzin want dit spul is zeer goed!!
    antibiotica is slecht! dood niet alleen de slechte maar ook de goeie bacterien! plus dat je het immunsysteem drastische naar beneden brengt en met alle mogelijke bijwerkingen van dien!!
    een dokter schrijft gauw wat voor volgens het boekje maar dat wil niet zeggen dat het daadwerkelijk ook goed voor je is! en zodra je antibiotica gebruikt hebt komt het ook sneller terug en je kan hevige gronische schimmelifecties ervan over houden! etc............
    dit spul is zeer goed omdat het natuur natuurlijk is en alles inzit waarvan je blaas schoonspoeld van de slechte bacillen en het ook nog eens onderhoud! als die gezonde dingen zoals granberry s zijn voldoende om je blaas te reinigen plus zonder alle gevaren wat de antibiotica heeft!
    gr beata

    Reageer
    #5

    Nu mag gelukkig iedereen zijn mening geven hier maar over dit product is geen wetenschappelijk bewijs bekend. Je bent vrij om het te gebruiken, net zoals je dropjes kunt kopen, die ook helpen bij keelpijn. Maar het is géén medicijn.

    Reageer
    #6

    zelfde discussie als over de Homeopathie lijkt mij.
    Gewoon doen, het wetenschappelijk bewijs ben je straks zelf , net als duizenden mensen al honderden jaren het bewijs zijn dat Homeophatie helpt, als dat niet zo was zou het allang niet meer bestaan.
    Eindelijk zijn er nu ook huisartsen overgegaan op het aanbevelen van b.v. Vitaminen C met Granberry bij blaasontsteking omdat het wel degelijk helpt, het andere middel is minder bekend, laat je horen of het jou helpt?
    succes, Brenda

    Reageer
    #7

    Heb nu Blase-e-care gekocht vandaag, want mijn blaas bleef toch *jutteren*, heb een paar uurtjes geleden de eerste capsules genomen, voelt gelijk een stuk beter aan, dit product is nu volop bij de reclame-blokken op t.v., bevat dus ook de D-mannose + flinke hoeveelheid geconcentreerde cranberry + vit.C, ga het een aantal dagen proberen, zal nog laten weten of het helemaal over gaat. bedankt voor alle reacties tot nu toe

    Reageer
    #8

    Ik ben heel benieuwd. Volgens mij is het alleen goed voor de portemonnaie van de producent.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ik heb zelf ook last gehad van acture zware blaasontstekingen wilde niet elke keer aan de antibiotica. Via blaasontstekking.nl ben ik toen D mannose tabletten gaan gebruiken. EEN WONDER! Na 3 uur voelde ik al verlichting en binnen 6 uur was het compleet verdwenen. Ik heb nu structureel een zakje in huis. Het is echt super spul. Geen fabel maar het werkt echt (bij mij dan :D).

    Succes

    Reageer
    #10

    hoi

    nou ja ik wil niet zeggen dat het wel of niet werkt zou bij de een ook anders wezen dan bij de ander maar ik heb wel een paar goeie tips want ik heb ook regel matig blaas ontsteking.

    neem elke dag cran berry
    neem elke dag een bruistablet vitamine C1500 (etos merk)

    en als je het voelt aan komen je blaas ontsteking doop een tampon in de zure yoghurt en breng deze in en haal hem na 10 a 15 min er uit dit helpt ook ivm met zuurte graad.

    dit werkt bij mij vaak prima. succes er mee!

    Reageer
    #11

    Nou ik heb een paar tip wat bij mij eigenlijk altijd wel helpt.

    1 neem elke dag een cranberries pil (etos merk)
    2 neem elke dag een vitamine c1500 bruistablet( etos merk)

    3 voel je het aan komen je blaasontsteking pak een tampon stop deze in de zure yoghurt en breng hem in na 10 a 15 min er uit halen heeft met zuurtje graad te maken.

    succes

    Reageer
    #12

    500 mg vitamine C per dag werkt bij mij al jaren uitstekend.

    Ik was er paar maanden geleden even mee gestopt en binnen 2 weken had ik weer een blaasontsteking.
    Ik heb toen 2000 mg vitamine C per dag geslikt voor een week en extra veel water gedronken en ik was er na die week ook weer vanaf.

    Reageer
    #13

    Ik ben ook een vaste klant bij de dokter voor blaasontsteking. Mijn arts adviseerde mij op cranberry sap te drinken. Daarom heb ik altijd een fles cranberry sap staan. ik kom op internet wel veel verhalen tegen, over het werkende bestanddeel van cranberry.

    Reageer
    #14

    Ik zal jullie op de hoogte houden of het echt werkt. Ik zit nu al een week met een branderig gevoel bij het plassen en heb geen zin in een antibiotica kuur (de zoveelste).

    Reageer
Reageer op: Terugkerende blaasontsteking, helpt Care-free D-Ma


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief