Bloed in urine, veel pijn in buik en rug

  • #1

    Hoi Allemaal.
    Ik hoop dat iemand mij wat meer duidelijkheid kan geven. Wil zelf zowiezo al na de dokter toe hiervoor maar wil nu eigenlijk ook al wel wat meer weten 🙂

    Ik heb sinds 15-9 pijn bij het plassen, kwam ook iedere keer maar een klein beetje uit, nu niet echt de moeite om voor te gaan, maar had wel iedere keer hoge nood.
    Sinds de 18de zit er bloed bij mijn urine, niet veel, maar wel donker en helder van kleur. Kan niet van de menstruatie zijn, want die is over 1,5 week pas.
    Ik merk dat mijn buik en rug nu wel erg gevoelig is, als ik even in dezelfde houding sta of zit, gaat dit zeer doen. Zelf heb ik ook het idee dat mijn linker zij een beetje verstijft is, bewegen doet ook zeer. De pijn zit voornamelijk aan de linkerkant( zwaar pijnlijk gevoel ), de rechterkant is meer een kloppende pijn.

    Weet iemand wat dit is toevallig, of heeft er zelf last van?

    Reageer
    #2

    Hey

    Je moet wel zeker langs de dokter gaan met deze klachten,deze klachten heb ik zelf namelijk ook gehad en toen was het bij mij een nierbekkenontsteking.
    Het zou ik nog een nieronsteking/flinke blaasonsteking die doortrekt naar de nierbekken

    Reageer
    #3

    hee dank je voor je reactie 🙂
    Ik ga morgen de dokter bellen voor een afspraak !

    Reageer
    #4

    Sandra ik hoop dat je inmiddels bij een arts bent geweest!
    hier moet je nooit mee doorlopen , maar onmiddellijk naar een arts.
    eerlijk gezegd begrijp ik niet zo goed dat je dit niet als een ernstig signaal ziet, wees zuinig op jezelf! Een simpele blaasontsteking b.v. kan verder gaan in nierbekkenontsteking.
    Sterkte! Brenda

    Reageer
    #5

    nou ik weet zeker dat jij ook een blaasontsteking heb.dat zijn de zelfde klachten die ik ook heb.ik zit aan mijn 2de kuur omdat de 1ste niet goed is aan geslagen.

    Reageer
    #6

    hej,
    ik zocht op internet naar precies de zelfde klachten als die jij hebt. mn dokter zei dat het menstruatie bloed was. ik heb hem zelf niet gesproken, maar ik ben nog steeds niet ongesteld. zo volgende week moeten ofzo. maar heb ook bloed in urine, ik kreeg als tip om minstens 2 liter water perdag te drinken. het doet pijn bij het plassen, heb ook het idee dat mijn blaas wand over uren maakt qua aanspannen van spieren..
    naja ben blij dat ik dit gevonden heb. ik zal maandag wel weer naar de dokter gaan.

    Reageer
    #7

    De symptomen van een acute urineweginfectie zijn afhankelijk van de betrokken organen en het onderliggend lijden. Het brede scala van symptomen kan variëren van frequente lozingsdrang, pijnlijke lozing, buikpijn, koorts, flankpijn, algehele malaise en tot zelfs levensbedreigende sepsis.

    De symptomen zijn verder afhankelijk van de leeftijd van de patiënt:
    Bij zuigelingen en kleine kinderen kan een urineweginfectie leiden tot een gebrek aan eetlust, slecht groeien, algehele malaise en onbegrepen periodes met koorts;
    Bij grote kinderen kunnen incontinentie en bedplassen ontstaan;
    Bij bejaarden kan verwardheid, koorts en incontinentie optreden.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #10

    Hoi

    Je verhaal komt me bekend voor ik heb zelf al een hele tijd last van me onderbuik links en rechts ik vermoed zelf ook dat het me eierstokken zijn,ben er vaak voor naar het ziekenhuis geweest en moest ook een urine test doen daaruit bleek dat er bloed bij zat (er zit nu ong 3 maanden verder nog steeds bloed in me urine) eerst dachten ze dat het nierstenen waren maar uiteindelijk weten ze nog niet wat het is.
    Dus ga ik volgende week maar WEER naar de dokter want heb nog steeds erge last van mijn (eierstok)

    Ik kan je dus niet verder helpen met informatie sorry

    Gr mandy

    Reageer
    #11

    Hallo , Ik heb gisteren morgen opgestaan met veel zeer in mijn buik als ik wou recht staan en als ik moet gaan zitten , en als ik me wil draaien dan doet mijn zij ook zeer + mijn ribben
    ik mag er amper op duwen 🙁 ik ben dan naar de dookter geweest maar die heeft me gekraakt en me laten plassen in een potje en hij heeft bloed in de urine gevonden maar het was wel nie echt zichtbaar in mijn urine en die heeft daar niets over vertelt van dat ik bloed in de urine had hij heeft dat gewoon terug weg gegoten dan maar ik wil graag meer uitleg erover want ik heb maar binnen 6 dagen mijn menstruatie maar ik denk dat het niet door dat kan komen.

    Reageer
    #12

    Heeft de dokter ook niet gezegd of er een ontsteking was?
    Vreemde dokter.
    Bloed in de urine kan op een blaas of urineweg ontsteking wijzen.

    Met je menstruatie zal het niets van doen hebben.

    Reageer
    #13

    Ik heb dezelfde klachten gehad en ben echt van uroloog to internist tot scopies en ct scannen gegaan en wat blijkt ik heb het nutencracker syndrome dat is een vernauwing van de bloedvaten dus zekker niet mee rond lopen

    Reageer
Reageer op: Bloed in urine, veel pijn in buik en rug


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief