Mijn man heeft in zijn broekgeplast

  • #1

    Mijn man(45) is vertegenwoordiger en kwam vanmiddag vroeg thuis en gelijk de WC en de badkamer in. Eerst zei hij niets maar toen ik er om vroeg zei hij dat hij in een opstopping heel erg had moeten plassen. Hij kon er daar niet uit en toen kon hij het niet meer ophouden. Het is nooit eerder gebeurd, maar ik vraag me toch af of dit voor een gezonde man van 45 normaal is. Hij plast normaal dus het lijkt me geen prostaat. Zelf zegt hij dat het ongelukje was, maar dat lijkt me voor kinderen.Graag jullie ervaringen of dit kan. Hij weet dat ik dit hier schrijf.

    Reageer
    #2

    Ja als een gzonde man van 45, zoals je hetzelf zegt dat doet, dan moet hij wel uitzonderlijk hoge nood hebben gehad bijvoorbeeld doordat hij veel heeft gedronken en ook een vochtafdrijver zoals koffie of alcohol. Spreek dat eerst met hem door. Heeft hij het laten lopen omdat het te pijnlijk werd of ging het vanzelf. ook belangrijk.

    Reageer
    #3

    Ha fijn een lotgenoot, uiteraard gun ik dit niemand, maar het is mij ook eens overkomen tijdens een verkeersopstopping op de snelweg.

    Geduldig wachtend in de file voor een brug die niet meer dicht ging, liep de druk in de blaas gestaag op. Helaas voor mij stond ik boven op een fly-over van een verkeersplein en waren praktisch alle automoblisten net als ik uitgestapt. Je begrijp dat ik hem dan niet even over de vangrail hang, dus hopen dat die rotbrug snel weer naar beneden gaat.

    Uiteindelijk konden we weer doorrijden en voor dat ik mijn eindpunt behaald had stond het "water" me tot aan de lippen en werd ik gek van de pijn, zo vol zat mijn blaas. Helaas in het zicht van de haven, liet ik van ellende een beetje lopen, gelukkig niet alles, maar als volwassen vent voel je jezelf behoorlijk "lullig" dat dit je overkomen is. Het is overigens bij deze ene keer gebleven, maar nu ik dit lees, maak ik het allemaal weer opnieuw mee.

    De gevoelsmatige afgang alleen al. Mijn advies is in deze; Niet meer over praten, de ervaring alleen is al erg genoeg.

    PS. Ik was 46 toen het mij overkwam.

    Reageer
    #4

    Nou Arno als het gebleven is bij een natte broek/stoel en een deukje in je imago is het zo erg nog niet. Als er verder maar niet met je aan de hand is. Mijn man had hetzelfde verhaal, al ging het wat snel omdat hij koffie en cola had gedronken. Alleen heeft hij die pijn in zijn blaas ook zoerg gehad en was hij net blij dat die wat zakte. Toen kreeg hij heel erge aandrang en de rest.Hopelijk is dat niet een teken dat er bij hem toch iets niet goed is. Heb jij ook geprobeerd om het stil te houden voor je vrouw/vriendin? Eigenlijk begrijp ik dat ook wel. Nou dank voor jullie (oprechte) info, Ciao, Ineke

    Reageer
    #5

    Ik heb er niets aan overgehouden, behalve dan die deuk, maar daar ben ik al weer overheen. Alles functioneert zoals het hoort en het is niet meer voorgekomen.

    Mijn vrouw weet van het hele gebeuren af en stond vreemd te kijken toen ik haar achteraf vertelde wat mij was overkomen. We hebben er samen om gelachen en eigenlijk nooit meer over gehad.

    Het gaat jullie goed.

    Reageer
    #6

    Aangezien mijn man zelf niet zo sportief is geef ik hem maar op als lotgenoot. Wat mij opvalt dat mannen zo overdreven schamerig en verlegen over zoiets doen. Wij zaten een keer vast in die tunnel bij Lyon en ik merk dat er iets is met mijn vriend dus vraag het. "hij moest vreselijk plassen". Dat was daar moeilijk. Nog geen tien minuten later zie ik dat hij echt in de problemen komt, maar hij zegt niets. Dus ik maar zeggen dat we snel een camping gingen zoeken dat hij dan vlug kon douchen."ja ik kon het niet helemaal meer ophouden". Dat bedoel ik dus, als ik zoiets heb, dan zeg ik dat en dan lach je er toch om. Maar goed anoniem, met jou man weinig aan de hand, behalve dat verlegene en Arno ook, maar die zegt het tenminste nog.

    Reageer
    #7

    We lachen er nu ook om Arno, hoewel ik nu pas begrijp dat hij daar meer dan een half uur erg benauwd heeft gezeten.
    Ik begrijp je wel Yvonne, maar als ik het gedaan zou hebben had ik me zeker ook geschaamd hebben. De schaamte moet geen abnormale vormen aannemen en als je dat doet moet je dat natuurlijk wel zeggen tegen je vriendin die naast je zit. Maar misschien moest hij eerst van de schrik bekomen.
    Beiden dank voor de geruststellingen.
    Ciao, Ineke

    Reageer
    #8

    Ja dat heeft mijn man op onze vakantie ook een keer gedaan. hij kon het toen echt niet meer ophouden en als er dan niets is dan gebeurt dat. Lullig voor hem en nog een geluk dat we het voor de kinderen verborgen konden houden. Verder geen zorgen over maken.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Het is inderdaad een vervelende situatie maar het kan gebeuren! Bij mannen, bij vrouwen, bij kinderen en volwassenen!
    Ik heb het wel een keer bijna gehad, maar was toen echt NET op tijd.. Mijn vraag is alleen of het plassen vanzelf begon of dat het kwam doordat de pijn te erg werd?
    Als ik in zulke benauwde situaties zit knijp ik er altijd heel hard in, voor m'n gevoel scheelt dat! Neem aan dat er meer mannen zijn die dat doen?

    Reageer
    #10

    Precies als jij RR. Het plassen begon gewoon zonder dat je het wilt en was niet meer te stoppen en het deed heel erg zeer. En midden in een bus haal je hem er echt niet uit. Pech dus en lullig....

    Reageer
    #11

    Ik heb het gelukkig die keer bij een paar druppels kunnen houden.. Wanneer het echt niet kan, gewoon heel hard in je penis knijpen, dat scheelt echt! Doe jij dat ook Rolf? In een volle bus haal jem er indd niet zomaar uit nee!

    Reageer
    #12

    Nee RR, knijpen zou ook niet meer geholpen hebben. Ik had gewoon veel te lang gewacht omdat ik geen zin had om uit te stappen. Ja en die man stopte niet toen ik voelde dat het mis ging. Logies ook, maar ja toen ging ik dus voor lul. Geen paar druppeltjes, maar een paar liter. Pech dus.

    Reageer
    #13

    wat vervelend, maarja kan gebeuren! heb je het maar 1x gehad of wel eens vaker Rolf? en mag ik vragen naar je leeftijd? ik ben namelijk nog maar 22.. en knijpen helpt soms wel eens hoor, heb al vaker gemerkt dat het scheelt als je echt nodig moet!

    Reageer
    #14

    Eigenlijk blij dat ik dit las. Ik zat zondag bij Antwerpen in die eindeloze file en precies in de tunnel. Dan kun je daar niet gaan staan plassen. Nooit gedacht dat het zo af zou lopen, maar dat deed het dus wel.

    Reageer
    #15

    niet krampachtig ophpuden of "wiebelen", maar je blaas ruimte geven en vooral aan wat anders denken, dan kun je het nog uren ophouden.

    Reageer
Reageer op: Mijn man heeft in zijn broekgeplast


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief