Al lange tijd last van dunne ontlasting

  • #1

    Hallo,

    Al een paar maanden heb ik erge last van dunne ontlasting (ook waterig). Ik heb hier elke dag last van en zeker wel 5/6 keer per dag. Ook ben ik sinds die tijd erg moe, veel pijn in mijn buik en 's nachts heb ik erg veel last van zweet aanvallen.

    Na een maaltijd, worden de klachten nog erger. Na een half uur krijg ik dan hele erge steken, misselijk gevoel, klamme handen. Ik heb al geprobeerd bepaalde dingen niet meer te eten, maar ondanks dat worden de klachten ook niet minder.

    Ben al naar mijn huisarts geweest. Heb ook bloed laten prikken en daar was niks in te zien. Heeft iemand enig idee wat het zou kunnen zijn?

    Reageer
    #2

    alleen bloedprikken is niet genoeg.
    na een paar maanden rondlopen met deze klachten is een verwijzing naar specialist en een darmonderzoek de volgende stap.
    vertel ook over de moeheid en de zweetaanvallen!
    dus morgen naar de huisarts en vragen om een vervolg.
    sterkte en beterschap Brenda

    Reageer
    #3

    Ben je ook afgevallen in deze periode? Zo ja, hoeveel kilo, en hoe zwaar was je eerst?

    Langdurig diarree kan onschuldig zijn in de zin van het prikkelbare darm syndroom maar langdurige veranderingen in het ontlastingspatroon kunnen ook wijzen in de richting van ernstiger oorzaken.

    In combinatie met het zweten en de vermoeidheid is een bezoek aan de huisarts zeker aan te raden.

    Reageer
    #5

    ik kwam op dit forum terrecht Engen een dringende vraag.. mijn vriend is 38 jaar en heeftnooit normale ontlasting gehad. Hij heeft altijd laat van dunne.. mijn vriend weegt ook rond de 60 Kilo maar en is 1.70 ongeveer. Hij is Stucadoor dus we dachten dat het daardoor kon komen maar ik maak me steeds meer zorgen ook omdat het hem niet lukt om aan te komen.. ook heeft hij vaak last van zweetaanvallen vooral in de nacht. Heeft iemand een idee wat het zou kunnen zijn? Hoor graag van jullie. Gr

    Reageer
    #6

    Met het gewicht van je vriend, is dus niks mis. dat is prima zo! dat zou hij vooral zo moeten houden. Voor zijn ontlasting zou hij wel eens naar de huisarts kunnen gaan.

    Reageer
Reageer op: Al lange tijd last van dunne ontlasting


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief