buik te dik

  • #1

    Hallo allemaal

    Heb zins mijn baarmoeder verwijderd is ben ik behoorlijk aangekomen rond mijn buik en billen.
    Voorheen woog ik altijd zo rond de 52 a 55 kilo dat schommelde altijd, mijn lengte is 159 cm. en weeg nu 67 kilo (heb wel last van een spastische darm)het lijkt wel of ik zwanger ben zo opgeblazen is mijn buik, wat kan ik er aan doen?

    Reageer
    #2

    Minder eten en meer bewegen en buikspieroefeningen doen. In theorie erg eenvoudig, in praktijk toch vaak een kwestie van karakter en doorzettingsvermogen.

    Reageer
    #4

    Dank je voor de tips heb nog wel een vraagje, mijn eetgewoontes zijn niet goed, heb slaap problemen en leef merendeel snachts en weet dat je dan niet veel moet eten, overdag eet ik niks en savonds mijn bordje warm eten en dan tegen drie uur snachts neem ik vaak nog wel eens een tostie.
    Nu wil wel buikoefeningen doen maar zit met mijn rug en heup die versleten zijn, zijn er ook oefeningen waar je je rug en heup niet belast?

    Reageer
    #5

    Of je 's avonds of overdag eet maakt niet uit, als je maar wel goed en gezond eet en voldoende beweegt. En deze twee allerbeangrijkste zaken lijkt u niet goed verzorgd te hebben. En dan gaat inderdaad de buik groeien.

    Als je een zwakke rug hebt, ga dan niet direct zware oefeningen doen, maar wees voorzichtig en zorg eerst dat je gewicht verliest, dat kan een paar maanden duren als je op een gezonde manier afvalt, en pas dan als je wat lichter bent, start dan voorzichtig met buikspieroefeningen.

    First things first. Als je zo lang jouw lichaam verwaarloosd hebt, verwacht dan niet dat het nu even snel precies doet wat je wil. Je zult er meer zorg voor moeten dragen, en dan komt het op termijn, langs de weg der geleidelijkheid goed.

    Reageer
Reageer op: buik te dik


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief