broekplassen…hoe reageren?

  • #1

    Mijn zoon is 13 en ik haalde hem vanmiddag van school. Vlakbij huis zei hij dat hij erg moest plassen, maar we waren er bijna en daar kon het moeilijk dus snel naar huis. Voor we thuis waren had hij dus in zn broek geplast. Op zich geen ramp maar sinds hij 3 was gebeurt dat niet meer. Ik weet echt niet hoe ik moet reageren?? Niet over praten??

    Reageer
    #2

    Dat er thuis een WC is daar had hij waarschijnlijk de hel tijd al aan gedacht. Waarschijnlijk zei hij dat het erg was zo dichtbij huis omdat hij in de poblemen kwam; Hoe reageert hij zelf?

    Reageer
    #3

    Tja het was inderdaad heel nodig maar dit verwacht je toch niet. Hij heeft gedoucht en er niet over gepraat.

    Reageer
    #4

    reageren....? Gewoon niet, kan gebeuren als je heeeeel nodig moet.
    Het is je waarschijnlijk zelf nog nooit gebeurd, vandaar jouw reactie, maar geloof me het kan een keertje gebeuren, ook volwassenen.
    het is wel als jongen/man wat makkelijker om ergens langs de weg te gaan staan, maar daar was misschien even geen goed plekje te vinden en het is ook nog eens strafbaar.
    Brenda

    Reageer
    #5

    Bedankt voor je reaktie. We hebben elkaar denk ik niet begrepen. Dat hij zo erg moest dat hij het al bijna niet meer hield had ik pas door toen hij raar zat te doen en zijn broek al nat was. Ik schrok toen wel maar gelukkig zei ik nog wel dat het niet erg was en we zo thuis waren. Wat ik ook niet begreep was dat hij kort erna echt zijn hele plas liet lopen. Maar ik vraag het maar niet want hij zal zich er wel lullig over voelen. Komt hoplijkniet vaker voor.

    Reageer
    #6

    vlgs.mij is dit al eerder behandeld!
    overkomt iedereen weleens, ook ouderen onder ons.

    Reageer
    #7

    Sorry dat kan ook wel, maar ik had niet het idee dat er iets ernsigs met hem was. Wel vond ik het vreemd dat hij er niets over zei en mij er over ontweek. Al zei hij maar iets van "Wat stom maar ik was vergeten te plassen en moest zooo erg". Je wilt toch weten hoe dat komt. Dus vroeg ik mij af hoe ik moest reageren. Nou niet dus heb ik begrepen.

    Reageer
    #8

    Er komt enorme druk op je sluitspier. Die kan dat niet meer aan en komt meestal in een krampsituatie en dan laat je alles gaan. Niet alleen wat er teveel in je blaas zit. Kennelijkplaste hij eerst een beetje kreeg het toen weer onder controle en toen kwam die kramp; Heel normaal in die situatie altans. Wel een uiterst vervelend en pijlijk gevoel voor hem, als je dat zelf nooit hebt gehad kan ik je dat helaas vertellen.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Dank je nu kan ik het een beetje plaatsen; Kan iemand mij vertellen of zij blaas nu beschadigd kan zijn en hoe ik dat kan merken?

    Reageer
    #10

    angela, dat geloof je toch zeker zelf niet, kom op zeg, waar hebben we het over!

    Reageer
    #11

    Sorry Maria dat dacht ik even toen ik dat van Cees las. Je hebt gelijk is onzin. Hij begon er nu ook zelf over en heeft alleen een poosje benauwd gezeten. Verder niks aan de hand....of alleen overbezorgde moeder.

    Reageer
    #12

    die jongen moet zich diep schamen!

    Reageer
    #13

    Ik heb ook nog nooit meegemaakt dat een jongen van die leeftijd in z'n broek plast. Je moet het als jongen/man toch wel altijd op kunnen houden. Voor meisjes en vrouwen kunnen er situaties zijn dat dat anders is. Ik plaste voor het laatst op 5 in mijn broek en dan vond ik toen heel vervelend

    Reageer
    #14

    Hoezo zouden meisje en vrouwen het minder makkelijk kunnen ophouden dan jongens of mannen? Iedereen kan weleens een ongelukje hebben. Ik snap niet waar jullie je zo druk om maken. De jongeman in kwestie zal de volgende keer wel eerder naar de wc gaan, het overkomt hem denk ik niet gauw een tweede keer.

    Reageer
    #15

    Ik bedoel Tessa dat mannen niet ongesteld kunnen raken en geen gevolgen van zwangerschap kunnen krijgen. En eigenlijk dat als het echt nodig is hem er in een paar seconden uit kunnen halen.

    Reageer
Reageer op: broekplassen…hoe reageren?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief