Mijn vader heeft Kanker al voor de 2de keer ,

  • #1

    mijn vader heeft kanker en het is ongeneeselijk hij heeft zeg maar overal tumoren , ik weet niet hoe dat heet de naam van de kanker. Maar kan mij iemand vertellen. maar ik zou graag willen weten hoe groot de kans is dat hij het overleeft , hoelang hij waarschijnlijk nog leeft en Hoe klein de kans is dat hij het niet overleeft , ik hoop echt dat hij het overleeft want dit is al de 2de keer maar ik hoop egt dat iemand hier antwoord op kan geven.
    MVG Hellandor.

    Reageer
    #2

    in de eerste plaats: heel veel sterkte gewenst.
    op de vraag: "hoe lang nog? ". kunnen we geen antwoord geven, zelfs artsen willen dat tegenwoordig niet meer zeggen , het kan nml heel verschillend per mens zijn en mensen gaan er soms naar leven. denken ze b.v. nog 3 maanden te hebben, leven ze opeens 1,5 jaar.
    het beste is om van dag tot dag te leven en alle dingen te doen die je nog graag wil doen samen met je vader, en heel veel samen te praten en te lachen, bouw mooie herinneringen op, hoe moeilijk ook, straks ben je er blij mee.
    groetjes, Brenda

    Reageer
    #3

    Mooi gezegd Brenda. De palliatieve fase in de zorg is een heel bijzondere, hoe triest vaak ook. Er is weinig zinnigs te zeggen over overlevingskansen en duur, zelfs met alle medische gegevens. Ik vrees het ergste. Ik wens je ook sterkte.

    Reageer
    #4

    hoi,

    wat onwijs naar voor je dat je vader ziek is.
    mijn vader heeft al 4 keer kanker gehad.
    ik ben 24, heb bijna heel mn leven al een zieke vader.
    wat ik uit je verhaal begrijp is dat je vader tumoren heeft die door heel zijn lijf zitten.
    je zegt zelf het is ongeneeselijk.
    dit houdt letterlijk in dat hij niet beter kan worden er dus aan zou overlijden.
    nu ligt dat ook weer aan het type tumor dat hij heeft. sommige zijn te behandelen, andere niet.
    er zijn 2 mogelijkheden, of ze starten een behandeling om je vader te proberen te genezen, of om zijn leven zo dragelijk mogelijk te maken.
    de kans dat hij het overleeft kan ik je niet zeggen, dat ligt aan het soort kanker en hoever het is uitgezaaid. maar zoals ik het uit je verhaal begrijp lijkt de kans dat hij overlijd groter dan dat hij het overleeft.
    je vroeg ook hoelang hij nog zou kunnen leven.
    ik denk dat niemand daar antwoord op kan geven. als het een zeer agressieve vorm is kan het snel gaan. ook ligt het aan de keuzes die je vader maakt en hoe zijn lichamelijke conditie is.
    als je wat meer info hebt over het stadium van de ziekte en de gekozen behandeling kun je wat speculaties doen, maar niet meer dan dat.
    ik kan alleen zeggen, geniet van iedere dag die jullie wel samen hebben. en zeg tegen elkaar wat er in je hart zit. heel veel sterkte in deze moeilijke weg. hopelijk komt hij er weer bovenop.
    groetjes liselotte

    Reageer
Reageer op: Mijn vader heeft Kanker al voor de 2de keer ,


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief