Desiree Tijhuis

  • BIG-geregistreerde verpleegkundige
  • Soest

Desiree Tijhuis, eigenaar van de Hoofdzuster, en Care for Woman specialiste , is sinds 2009 vrouwenzorg specialiste in Soest en omstreken. In haar praktijk begeleidt en adviseert ze vrouwen van alle leeftijden waar het gaat om hun gezondheid, hormonale vragen en klachten. Een van haar specialisaties is hoofdpijn. Daarnaast verricht Desiree gezondheidschecks waarbij bloeddruk, (uitgesplitst) cholesterol, bloedsuikergehalte, BMI ( inclusief lichaamsvetpercentage, visceraal vet etc.) en longfunctie worden gemeten. Waar nodig geeft Desiree adviezen om afwijkende waarden te verbeteren. Desiree heeft na de HBO in diverse branches binnen de gezondheidszorg gewerkt. Haar motto: ‘Je kunt de wind niet veranderen maar wel de stand van je zeilen.’.

Stel direct je vraag


Bent u een vrouw en heeft u een medische zorgvraag aan een specialist? Zorgvraag is een samenwerking van Dokter.nl en Zus & Zorg. Onze zorgprofessionals vinden het belangrijk om hun kennis te delen met het publiek, dit doen zij op vrijwillige basis. Niet alle medische vragen komen in aanmerking voor beantwoording door een specialist. Desondanks zult u altijd een antwoord krijgen van een zorgmedewerker.


Formuleer hieronder duidelijk en uitgebreid uw vraag. Vermeld indien nodig uw leeftijd, geslacht, medicijngebruik ed. Geef aan waar de pijn zit, hoelang de klacht al bestaat en of u al iets heeft ondernomen om de klacht te verhelpen. Wij streven ernaar om uw vraag binnen 3 tot 5 dagen te beantwoorden per mail.


Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief